Afbeelding: MASV - uit (web)

MASV - VIOS B: 1 - 2

Maandag 22 April – Verdiende overwinning van VIOS op koploper MASV!

 

Na de nederlaag tegen SV Grol kent VIOS wederom tegenslag. Boet Leemreize heeft zijn been in het gips en kan niet mee spelen. Ook MASV kent de nodige afwezigen na de rode kaarten tegen FC Trias twee weken geleden. Maar we zitten ook in de fase van de competitie waarin er altijd onverwachte uitslagen zijn. Vandaag is ook zo een dag. Het is al vaker gezegd. De verschillen in de 3e klasse C zijn niet groot. Iedereen kan van Iedereen winnen.

 

VIOS begint met een defensieve spelopvatting. Is het een 4-4-1-1 opstelling of een 4-3-2-1? Wat telt is dat VIOS al binnen vijf minuten op een 1-0 achterstand komt. Een schot van afstand, een dwarrelbal welke ook nog van richting wordt veranderd. Lars ziet er niet goed uit maar kan er ook niet veel aan doen. Wat telt is dat Lars verder goed keept en vlak voor rust een cruciale redding maakt. Een speler van MASV komt oog-in-oog met Lars en de laatste houdt zijn hoofd koel en brengt redding. Cruciaal voor het verdere verloop van de wedstrijd.

 

In de tweede helft blijven de mannen van Manfred Graven hard werken voor elkaar. Eigenlijk weet VIOS het meest te creëren en MASV laat niet zien dat het de koploper is. Niet alles lukt bij VIOS maar op eens zit het mee. Een handsbal in het strafschopgebied van MASV. Penalty! Freek Helmers neemt de verantwoordelijkheid en schiet de gelijkmaker binnen. Niet veel later zorgt de derde corner, genomen door Ruud Westhoff, voor nog meer vreugde. Niek Tuinte is het meest attent en werkt de 1-2 binnen. In het vervolg blijft het spannend maar uiteindelijk sleept VIOS de onverwachte maar ook verdiende overwinning binnen. Een overwinning van het collectief! Technische staf, spelers en een positieve instelling van de (aanwezige) supporters.

 

Kanttekening voor het familiealbum van de familie Dreierink. MASV brengt éénvoudig international Nicky Hofs in maar wij hebben JO19-1 junior Chiel Dreierink en deze maakt geen fout. Volgende week uit naar PAX, aanvang 14.00 uur.

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Freek Helmers

1-2: Niek Tuinte

 

Fotoalbum MASV - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae