Afbeelding: Etten - uit (web)

Etten - VIOS: 3 - 6

Zondag 20 November – VIOS is aanvallend, VIOS domineert en het wint verdiend. Maar VIOS is ook slordig!

 

Het is koud, waterkoud. Toch is een behoorlijk aantal supporters afgereisd naar Etten. Ze worden daar opgewacht door een jeugdige en fanatieke Ettense aanhang. Met trommels spandoeken en een ruim repertoire aan strijdliederen wordt er sfeer gecreëerd.

 

De eerste mogelijkheid is er voor Etten dat na een aardige aanval en afstandsschot afvuurt. Flin is wakker en houdt zijn doel schoon. Hierna is het initiatief aan VIOS dat aardig combineert en het meeste balbezit heeft. Na 19 minuten is het voor het eerst raak wanneer Tom een voorzet van Ian eenvoudig kan binnentikken. Enkele minuten later maakt Etten hands en mag Twan te Woerd aanleggen vanaf elf meter. Vorige week mistte Freek nog een penalty, vandaag begint hij op de bank. Twan doet het beter dan Freek maar scoort niet ineens maar in de rebound. VIOS blijft dominant en heeft de overhand. Toch weet Etten na ruim een half uur de aansluitingstreffer te produceren na een aanval waarbij het makkelijk weet te combineren. 

 

De jeugdige aanhang uit Etten zet nog eens aan maar vanaf de aftrap weet VIOS al weer te scoren. Ditmaal weet Lars te scoren na een mooie aanval waarbij Tom zijn klasse weet te etaleren. De ruststand is dan ook 1-3 en het is ook verdiend. Toch moet VIOS oppassen want Etten is enkele mallen gevaarlijk.

 

Al snel in de tweede helft scoort Etten de 2-3. Brent vlagt voor buitenspel maar zijn signaal wordt niet overgenomen. Dat gebeurt wel wanneer Bouke in een gelijksoortige situatie scoort. VIOS domineert en Ian laat enkele goede acties zien. Bij één van deze acties wordt hij in het strafschopgebied onreglementair gestopt en volgt er een tweede penalty. Ditmaal is het Ruud Westhoff die de verantwoordelijkheid neemt. Ruud scoort en brengt de stand op 2-4. Hierna volgt de 2-5 na een gevaarlijke voorzet van Bouke waarbij een Ettense speler de bal in eigen doel werkt voordat de klaarstaande Bob kan toeslaan. Een voorzet op maat van Raun op Bouke zorgt voor de 2-6 op het scorebord en Etten scoort vlak voor het eindsignaal klinkt de 3-6. Een treffer voor de statistieken. 

 

VIOS toont een positieve spelopvatting en laat ook goede combinaties zien. Door slordigheden en rommelige momenten incasseert het drie tegendoelpunten. Genoeg om aan te werken en de competitie duurt nog lang. Volgende week eerst tegen GWVV. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Tom Walterbos

0-2: Twan te Woerd

1-3: Lars Kroeze

2-4: Ruud Westhoff

2-5: eigen doelpunt

2-6: Bouke Ratering

Fotoalbum Etten - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae