Afbeelding: Ulftse Boys - uit  (web)

Ulftse Boys - VIOS B: 1 - 3

Zondag 20 Mei - VIOS blijft geloven in een verlenging van het seizoen en wint op wilskracht van Ulftse Boys.

 

In de eerste helft heeft VIOS meer balbezit dan Ulftse Boys maar het weet niet veel te creëren. Op een hobbelig veld laat VIOS zien dat het wil winnen, maar het vergeet hierbij de nodige rust te bewaren. Het is te onrustig, te boldering en VIOS loopt zichzelf dus voorbij. Dat hebben we vaker gezien dit seizoen!

 

In de tweede helft valt er meer te beleven voor de doelen. De eerste grote kans is voor Freek Helmers maar hij faalt oog-in-oog met de keeper. Hierna valt er een penalty voor Ulftse Boys welke wordt benut. Het tij lijkt te keren wanneer VIOS ook een penalty wordt toegewezen. Rik Groot Zevert neemt de verantwoordelijkheid maar faalt jammerlijk. Menig VIOS-supporter krabt zich achter de oren en vraagt zich af....

 

Hierna wordt er gescoord volgens spelers en supporters van VIOS. De scheidsrechter kan het niet goed beoordelen en de grensrechter, die supportert zijn eigen club. VIOS recht nog éénmaal de rug en wordt beloond wanneer Bob Groot Kormelink de gelijkmaker produceert. In de slotfase slepen Freek Helmers en Jurgen Wiegerinck de overwinning binnen en is er nog veel mogelijk dit seizoen.

 

VIOS heeft een steeds grotere kans op deelname aan de nacompetitie. Voor meer informatie hebben we een artikel geplaatst omtrent de promotie- en degradatieregeling. Nog één wedstrijd te gaan. Aanstaande zondag thuis uit tegen KSV.

 

Doelpuntenmakers:

1-1: Bob Groot Kormelink

1-2: Freek Helmers

1-3: Jurgen Wiegerinck

fotoalbum Ulftse Boys - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae