Afbeelding: Reünie - uit (web)

Reünie - VIOS: 0 - 2

Zondag 20 Maart – VIOS haalt volle winst binnen in uitwedstrijd tegen v.v.Reünie te Borculo.

 

Na punten verlies tegen FC Eibergen en zeker onnodig tegen Sp.Rekken paste trainer Kevin Vos zijn strijdplan enigszins aan.  Hij koos ervoor om de tegenstander wat meer de bal te laten en niet zelf vanaf het begin van de wedstrijd het spel te maken.  Dit alles ook vanwege het matig bespeelbare veld in Borculo, waar beide ploegen natuurlijk last van hebben, maar een voetballende ploeg zoals VIOS dat dit jaar is het meeste.

 

Voor de rust kreeg VIOS meerdere goede mogelijkheden om de score te openen, maar de paal en de lat (na een fraaie kopbal van Jürgen) stonden een vroege voorsprong nog in de weg. Ook Ian Groot Zevert liet een goede kans onbenut toen hij één op één voor de keeper kwam. Het was Tom Wallerbos die VIOS in de 24e minuut verdient op voorsprong bracht door een mooi genomen volley die onderweg onhoudbaar van richting werd veranderd door een Reünie verdediger.  0-1

 

Helaas wist VIOS voor de rust deze voorsprong niet verder uit te bouwen en tegen een ploeg met veel voetballend vermogen is één doelpunt verschil altijd een gevaarlijke stand. Gelukkig wist Flin Schutten, die overigens een zeer goede wedstrijd keepte, zijn doel wederom schoon te houden en hield hij Reünie twee keer van de mogelijke gelijkmaker af.

 

VIOS kwam niet echt in gevaar en Tom Wallerbos maakte in de 71e minuut een einde aan de hoop van de Reünie supporters door de 0-2 aan te laten tekenen.  De wedstrijd was gespeeld en het voelde lekker om na twee beter gespeelde wedstrijden zonder punten nu met wat minder voetbal wel weer gewoon drie punten mee te nemen naar Beltrum. VIOS doet goed mee in de strijd om de tweede plaats in de competitie, waar s.v Delden en FC Eibergen op dit moment de grootste bedreigingen vormen.

 

Aanstaande zondag om 14.00uur speelt VIOS thuis tegen s.v. Hector, dat wederom niet speelde vanwege een afgelaste uitwedstijd tegen s.v. Delden. Reden te meer voor de trainer van Hector om in Borculo de wedstrijd te komen analyseren.


Doelpuntenmakers:
0-1: Tom Walterbos
0-2: Tom Walterbos

Fotoalbum Reünie - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae