Afbeelding: Doetinchem - thuis (web)

VIOS B - Doetinchem: 2 - 2

Zondag 20 Januari - In een kelderduel delen VIOS en Doetinchem  de punten.

 

Vandaag de eerste wedstrijd na de winterstop. Tegenstander Doetinchem neemt de 13e plaats in op de ranglijst en staat hiermee één plaats onder VIOS. Een belangrijke wedstrijd waar topscorer Freek Helmers afwezig is. Hij heeft verplichtingen als hoogheid van CV de Maïspotters. Boet Leemreize zit de eerste van drie wedstrijden schorsing uit. Zeker nier ideaal, maar ook Doetinchem is niet compleet! 

 

In de eerste helft heeft VIOS een licht overwicht op Doetinchem. Meer balbezit leidt tot een paar uitgespeelde kansen. Toch wordt teveel de lange bal gehanteerd richting Jurgen Wiegerinck. Zo heel veel kan hij hier ook niet mee, hij moet ballen van de zijkant krijgen, maar die komen er niet veel. Ruststand is 0-0.

 

In de tweede helft komt al snel VIOS op achterstand. De verdediging treedt niet doortastend genoeg op en geeft Doetinchem verschillende mogelijkheden tot schoten op doel. Één er van is raak en VIOS moet in de achtervolging. Dit lukt als snel wanneer Jurgen Wiegerinck in het strafschopgebied onderuit wordt gehaald. Bob Groot Kormelink benut de penalty en de VIOS supporter haalt engiszins opgelucht adem. In het vervolg krijgt Doetinchem een penalty en komt wederom op voorsprong. Bob Groot Kormelink weet toch de gelijkmaker te scoren na een goede actie van Ian Groot Zevert. In het vervolg dringt VIOS het meest aan, maar wordt het ook een eer gered door keeper Lars Kroeze.

 

De eindstand is 2-2 en beide ploegen schieten hier dan ook niet veel mee op. Positieve punten? Chiel Dreierink en Ruud Groot Zevert kennen een prima invalbeurt. Bob Groot Kormelink is 'man of the Match', scoort tweemaal en behaalt zijn 2 ster bij Live Uitslagen. Meer dan 50 doelpunten in VIOS 1! Volgende week uit naar VVO in Velp.

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Bob Groot Kormelink

2-2: Bob Groot Kormelink

Fotoalbum VIOS B. - Doetinchem

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - Doetinchem

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae