Afbeelding: Diepenheim - uit (web)

Diepenheim - VIOS: 0 - 4

Zondag 20 Februari – Ian Groot Zevert scoort driemaal en is daarmee de man van de wedstrijd. De familie Groot Zevert glunderde van oor tot oor maar het laatst woord was aan de familie Helmers. 

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er een drietal afmeldingen. Tom, Bouke en Raun zijn afwezig. Reden is een positieve test op corona. Voor Jurgen Wiegerinck een extra reden om terug te komen van een weekend weg in Limburg en dat siert hem! VIOS had de mogelijkheid om de wedstrijd vanwege deze positieve test af te gelasten maar Kevin VOS heeft vertrouwen in zijn selectie. Ook met de aanwezigen moet een overwinning op Diepenheim mogelijk zijn. 

Al in de 4e minuut weet Ian Groot Zevert te scoren na een mooie steekbal van Freek en staat VIOS op voorsprong. In de eerste helft is het verschil groot en heeft VIOS het beste van het spel. Het duurt tot aan de 38e minuut voordat de 0-2 op het scorebord en wederom is het Ian die scoort. Ditmaal met een mooi afstandsschot van ongeveer 25 meter welke eindigt in de boevenhoek.  

In de tweede helft wordt Ian al snel de diepte ingestuurd na een pass van Bob Groot Kormelink. Ian rond mooi af en het staat 0-3. Diepenheim is tot twee keer toe gevaarlijk maar weet niet te scoren. Het slotwoord is voor Freek Helmers. In de laatste minuten lobt hij de bal koelbloedig over de keeper en staat het 0-4. Volgens Leo was het mooiste doelpunt toch echt van Freek!

Volgende week speelt VIOS thuis tegen Neede. Let op: in verband met carnaval is de wedstrijd verplaatst naar donderdagavond. Aanvang 20.00 uur.

Doelpuntenmakers:
0-1: Ian Groot Zevert
0-2: Ian Groot Zevert
0-3: Ian Groot Zevert
0-4: Freek Helmers

Fotoalbum Diepenheim - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae