Afbeelding: WWNA - nacompetitie (web)

VIOS B - WWNA: 3 - 3

Zondag 2 Juni – VIOS degradeert naar de 4 klasse na verlenging en penaltyserie.

 

In de eerste helft komt VIOS na een penalty op achterstand. Toch weet het vrij snel op gelijke hoogte te komen wanneer Tom Walterbos Jurgen Wiegerinck in stelling brengt. WWNA heeft het beste van het spel maar VIOS weet ook enkele kansen uit te spelen. Ruststand is 1-1. 

 

In de tweede helft heeft WWNA het beste van het spel en het komt verdiend voorsprong. Toch komt VIOS weer snel op gelijke hoogte en toont hier mee veerkracht. In het vervolg golft het spel op en neer en heeft WWNA de beste mogelijkheden. Lars Kroeze is waker en houdt VIOS in de wedstrijd met een groot aantal reddingen. Eindstand na 90 minuten is 2-2 maar er moet vandaag een winnaar komen. Verlengen dus!

 

In de verlenging komt WWNA bij de eerste aanval op voorsprong en moet VIOS nogmaals aanzetten. Het is Tom Walterbos die al snel de gelijkmaker maakt. In het vervolg wordt er niet meer gescoord en dat betekent penalties. Freek Helmers mist maar Lars Kroeze houdt VIOS in de race wanneer hij een penalty stopt. Hierna mikt Sven Haarlink te hoog en scoort WWNA. VIOS degradeeert en WWNA gaat een ronde verder.

 

Na één seizoen 3e klasse weer terug naar de 4e klasse. VIOS heeft zijn kansen gehad maar niet benut. Opnieuw beginnen dus. Verschillende talenten dienen zich aan en hebben al gedeeltelijk mee mogen doen. Deels vanwege blessures, maar ook vanwege de aanwezige kwaliteit. Doorselecteren of terug vallen op oude krachten? Deze bal ligt nu bij Kevin Vos. Manfred Graven gaat zijn weg vervolgen bij vv Vorden. Hierbij wensen wij hem veel succes. Hij blijft voor altijd de trainer welke ons voor het eerst in de historie op 3klasse nivo heeft weten te brengen. Manfred bedankt!

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Jurgen Wiegerinck

2-2: Bob Groot Kormelink

3-3: Tom Walterbos

Fotoalbum VIOS B. - WWNA

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae