Afbeelding: Hoeve Vooruit - thuis  (web)

VIOS B - Hoeve Vooruit: 6 - 1

Zondag 2 Februari - Het weer laat te wensen over maar de aanvallen zijn mooi. VIOS boekt een ruimte overwinning tegen Hoeve Vooruit.

 

Vandaag de eerste wedstrijd in de return van de competitie 2019-2020. Tegenstander van vandaag is Hoeve Vooruit en het is vooraf lastig in te schatten voor de VIOS-supporters. Vorige week verloor Hoeve Vooruit in de laatste minuten van koploper UDI en in de uitwedstrijd nam VIOS een 3-0 voorsprong maar wist Hoeve Vooruit terug te komen. Deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Scheidsrechter vanmiddag is de heer Dijkhuizen uit Deventer. Hij is invaller en komt met het openbaar vervoer naar Beltrum. Een pluim voor deze verder goed leidende liefhebber!

 

Kevin Vos en Ruud Denekamp zijn een half seizoen werkzaam bij VIOS en dat is inmiddels te zien. Ze hebben een eigen opvatting van het spel en proberen dat langzaam in te slijpen. Vandaag is een dag dat veel lukt getuige de mooie aanvallen welke op de mat worden gelegd. Het eerste doelpunt wordt gescoord door Freek Helmers. Hij mag aanleggen voor een penalty nadat Tom Walterbos in het strafschopgebied onderuit is getrokken. Hierna is het genieten voor de VIOS-supporter. Het tweede, derde en vierde doelpunt verlopen via aanvallen uit het boekje. Ruud Westhoff levert een voorzet af bij Jurgen. Deze legt koppend af op Tom waarna deze weet te scoren. Bij de 3-0 is Jurgen het eindstation na een mooie individuele actie van Ian. De 4-0 volgt na een schitterende aanval vanaf eigen helft. Jurgen stuurt Freek in de diepte waarna Tom kan afronden. Enige smet voor rust is de 4-1 welke volgt na balverlies op het middenveld. 

 

In de tweede helft is de eerste kans voor VIOS. Na 50 minuten weet ook Freek zijn tweede te scoren wanneer hij resoluut uithaalt. VIOS is nog steeds gretig in deze fase en blijft snel druk zetten. Enkele minuten later levert Ruud nog eens een mooie voorzet af waarbij Jurgen de hoek voor het uitzoeken heeft. Jurgen is doeltreffend en er staat een mooie 6-1 op het scorebord. In het vervolg zijn er invalbeurten voor Chiqo, Bouke en Prins Carnaval. De prins komt te laat, de feestjes zijn gevierd en er wordt niet meer gescoord. Behoudens een bal op de paal zijn er niet veel opwindende momenten. Een dik verdiende overwinning met als kritische noot dat er nog voldoende verbeterpunten zijn. Voor vanmiddag geldt in ieder geval dat de VIOS-supporter voldoende mooie momenten zijn voorgeschoteld. Zij gingen tevreden naar huis!

 

Volgende week uit tegen FC Eibergen. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

1-0 : Freek Helmers

2-0: Tom Walterbos

3-0: Jurgen Wiegerinck

4-0: Tom Walterbos

5-1: Freek Helmers

6-1: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Hoeve Vooruit

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae