Afbeelding: MASV - thuis (web)

VIOS B - MASV: 1 - 2

Zondag 2 December - VIOS boekt winst maar het verliest de punten.

 

Gelijk aan de laatste twee wedstrijden tegen FC Trias en vv Gendringen komt VIOS op voorsprong. Waar het in die wedstrijden het initiatief uit handen geeft is het vandaag anders. In de eerste helft blijft VIOS er de druk op houden en weet het meerdere kansen uit te spelen. Dat is winst! Dat Jurgen Wiegerinck in de tiende wedstrijd van het seizoen zijn eerste doelpunt scoort is ook winst. Kansen op een tweede heeft hij ook gehad en er is dus meer vooruitgang mogelijk. De ruststand is 1-0 en dat is meer dan terecht. Er is maar één verwijt en dat is dat er geen 2-0 op het scorebord staat.

 

Na de rust is de strijd meer in evenwicht. Hierbij moet wel vermeld worden dat MASV te snel de gelijkmaker scoort. Weinig overtuigend optreden van de verdediging leidt de gelijkmaker in. Toch weet VIOS een behoorlijk aantal kansen te creëren. Bob Groot Kormelink raakt de lat, waar iets meer beheersing waarschijnlijk een doelpunt zou hebben opgeleverd. In ieder geval is duidelijk dat VIOS verzuimt te scoren. Oude voetbalwetten blijven van kracht en MASV komt dan ook op 1-2. Hierna blijft VIOS kansen creëren maar de aanvallers schuiven verantwoordelijkheid af. Er wordt te lang gebreid en de spreekwoordelijke steek valt dan ook. Er valt dan ook geen doelpunt meer. Nou ja, Niek Tuinte scoort nog maar zijn doelpunt wordt niet toegekend vanwege buitenspel. Terecht of niet, de beelden van Mik Bosch zullen wel uitsluitsel geven.

 

In het collectief boekt VIOS winst. Spelers zijn na afloop meer dan teleurgesteld maar het spel in zijn geheel was prima. Het is al eerder gezegd, het geluk staat vooralsnog niet aan de kant van VIOS. In de derde klasse C kan iedereen van iedereen winnen zo laten de uitslagen vandaag weer zien. Onze volgende tegenstander, SV Grol verliest van hekkensluiter vv Doetinchem. Zaterdag 8 December om 19.00 uur is de aftrap op sportpark 'Den Elshof'. Voor SV Grol een kleine derby, voor ons een mooie kans om iets recht te zetten.

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - MASV

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - MASV

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae