Afbeelding: Erix - uit (web)

Erix - VIOS: 1 - 4

Zondag 2 April – VIOS doet wat het moet doen en neemt drie punten mee uit Lievelde.

 

Er staat een gure wind maar het is zonnig in Lievelde. Vandaag speelt VIOS tegen Erix en dat kan zonder blessures of schorsingen. Na 10 minuten komt VIOS op een 0-1 voorsprong wanneer Ruud Westhoff van afstand binnenschiet.

 

In het vervolg van de eerste helft kan het spel ‘gin pochen lien’. Het is pover wat VIOS laat zien, onnauwkeurig en slordig. Te weinig combinaties en te snel wordt diepte gezocht. Vlak voor rust is er nog een goede mogelijkheid voor Bob maar hij mist. In blessuretijd van de eerste helft dringt Lars, ingevallen voor de geblesseerde Freek, het strafschopgebied binnen waar hij wordt neergehaald.

De scheidsrechter wijst meteen en resoluut naar de penaltystip maar komt hierop terug na een gesprek met de assistent-scheidsrechter uit Lievelde. Geen penalty maar een vrije trap. Het past in het wedstrijdbeeld.

 

Na rust is het Erix dat aandringt maar VIOS scoort als eerste. Een counter via Ian heeft Bouke als eindstation welke beheerst afrond. Vanaf dan gaat het snel. Twee minuten later scoort Bob bijzonder fraai de 0-3 en denk je dat de wedstrijd gelopen is. Echter is het Erix dat nagenoeg vanaf de aftrap de 1-3 scoort.

 

Er breekt een fase aan waarin Erix op zoek gaat naar de aansluitingstreffer. Voor VIOS zijn er goede mogelijkheden om de score uit te bouwen maar verzuimt dit. Zelf komt het enkele malen goed weg, hierbij ook geholpen door enkele goede reflexen van Flin. Na 88 minuten zorgt Ian voor de verlossing door de 1-4 te scoren en zijn de drie punten binnen.

 

VIOS doet wat het moet doen, het houdt de druk erop bij de concurrentie. Reünie wint maar Lochem verspeelt punten. De competitie is nog niet gelopen.

 

Volgende week eerst een thuiswedstrijd tegen Etten. Aanvang 14.00 uur.

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Ruud Wesdthoff

0-2:  Bouke Ratering

0-3: Bob Groot Kormelink

1-4: Ian Groot Zevert

Fotoalbum Erix - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae