Afbeelding: MEC - thuis (web)

VIOS B - MEC: 1 - 2

Afgelopen zondag was er geen wedstrijd voor heren-1, een weekje rust. Dit heeft Jurgen Wiegerinck in ieder geval geen goed gedaan. Een knieblessure zal hem zeker tot en met de winterstop aan de kant houden, zo is de verwachting.

 

Trainer Manfred Graven kan weer plaats nemen op de bank, zijn schorsing zit er op. Met het wegvallen van Jurgen is ook het spelsysteem aangepast. Menig supporter zou verwacht hebben dat Rik Groot Zevert zijn plaats in zou nemen en dat de andere posities gelijk ingevuld zouden blijven. 'Never change a winning team', zo is de gedachte.

 

In het eerste kwartier zijn er weinig kansen voor beide teams. Na ongeveer 20 minuten weet VIOS een eerste echt goede aanval op te zetten waarbij gebruik wordt gemaakt van de vleugels. Een actie van Freek Helmers levert een prima mogelijkheid op voor Bob Groot Kormelink. Helaas wordt er niet gescoord. In het verdere verloop van de eerste helft weet VIOS niet het goede spel van de afgelopen weken een vervolg te geven. Sterker nog, het gaat mee in het fysieke spel van MEC en hanteert veelal de lange bal. MEC leunt achterover, laat VIOS komen. Heeft het de bal, dan volgt een lange bal naar voren. Na 30 minuten valt zo een bal goed en is het 0-1. Dit is ook de ruststand.

 

In de tweede helft verandert er weinig en weet MEC de voorsprong verder uit te bouwen. Rik Groot Zevert weet nog wel de aansluitingstreffer te produceren na een goede actie van Bob Groot Kormelink maar verder komt VIOS niet. Een 1-2 nederlaag is het gevolg en dat is ook nog eens verdiend. MEC speelt naar zijn mogelijkheden en VIOS doet dat niet. Te veel spelers halen hun niveau niet en het ontbreekt aan slimheid en gochme. Herpakken en opnieuw beginnen is het devies, volgende week wacht FC Eibergen.

 

Doelpuntenmakers:

1-2: Rik Groot Zevert

 

fotoalbum VIOS B. - MEC

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae