Afbeelding: MvR - uit  (web)

MvR - VIOS B: 1 - 0

Zondag 19 Mei – Na Gendringen vandaag wederom een tegenstander uit de onderste regionen, MvR. 

 

Uw verslaggever is de eerste helft niet aanwezig. Voormalig trainer Harold Gierman is wel aanwezig en weet het samen te vatten. De eerste helft is niet goed en beide ploegen hebben enkele mogelijkheden maar elk slechts één kans gehad. 0-0 is dan ook een verdiende en terechte ruststand. 

 

In de tweede helft valt Sven Haarlink al snel uit met een blessure. Bij een corner, niet veel later, staat de verdediging niet goed. Er wordt slecht uitverdedigd en MvR weet te scoren. In het vervolg hanteert VIOS veelal de lange bal. Deze komt niet aan en valt meestal voor de verdediging en niet er achter. Makkelijk te verdedigen voor MvR. Na een aanval over de zijkanten krijgt invaller Tycho nog een goede kans maar de gelijkmaker valt niet. De eindstand is dan ook 1-0 en de meest gelukkige heeft hiermee gewonnen.

 

Voor VIOS rest nu de nacompetitie dat is zeker. De nummer 12 speelt één wedstrijd en de nummer 13 heeft twee wedstrijden te gaan. MvR en VIOS nemen deze plekken in. MvR speelt zijn laatste wedstrijd tegen SV Grol in Groenlo. VIOS speelt zijn laatste wedstrijd tegen OBW in Beltrum, aanvang 14.00 uur. Volgende week weten we meer en kan het programma voor de jaarafsluiting definiteif worden opgemaakt.

 

Doelpuntenmakers;

geen

Fotoalbum MvR - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae