Afbeelding: Reünie - uit (web)

Reünie - VIOS: 3 - 0

Zondag 19 Maart – Reünie verslaat VIOS en wint de topper in 4C met 3-0.

 

De competitie in 4C is aantrekkelijk. Verschillende ploegen doen mee om het kampioenschap en er komen nog mooie wedstrijden aan. Vandaag de wedstrijd tussen de nummer één en twee van de vierde klasse C. Reünie tegen VIOS.

 

De wedstrijd in Beltrum werd gewonnen door Reünie. Reünie nam een voorsprong en speelde het slim uit. Vandaag was het helaas niet anders. De wil was er misschien wel, maar het kwam er vandaag niet uit. De selectie van Maarten en Nick moedigt elkaar dan wel aan maar de echte scherpte ontbreekt. Vorm van de dag? Voorjaarsmoeheid? Wie het weet mag het zeggen.

 

Wellicht waren de schorsingen van Ruud Westhoff en Ian Groot Zevert na de spectaculaire wedstrijd tegen Ulftse Boys te veel van het goede. Wim Helmers startte als linksback en Lars Kroeze als linksbuiten. In de eerste helft kwam het meeste gevaar van Reünie in ieder geval over deze flank. Het eerste kwartier ging gelijk op en kenmerkend was de slordigheid van beide kanten.

 

Na 17 minuten valt de 1-0. VIOS geeft te veel ruimte en is niet doortastend genoeg. Net als in Beltrum neemt Reünie een voorsprong en daar weet het wel mee om te gaan. Niet veel later valt bijna de 2-0 en het is de opmaat naar een fase waarin Reünie domineert en een aantal kansen weet te creëren. Net voor rust gaat het iets beter met VIOS maar overtuigend is het niet.

 

Na een uur spelen komt Reünie op 2-0 en is de wedstrijd wel gespeeld. De eindstand is 3-0 en wordt na 70 minuten bereikt. Teleurstelling bij spelers en supporters van VIOS. Het verwachtingspatroon is niet waargemaakt en dat is jammer. Uiteindelijk is een mooie uitgangspositie verloren gegaan maar ook niet meer dan dat. Voor een kampioenschap is VIOS mede afhankelijk van andere resultaten en heeft het niet in eigen hand. Jammer, maar de competitie is nog lang niet afgelopen.

 

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Keijenburgse Boys. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

geen

Fotoalbum Reünie - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae