Afbeelding: FC Trias - uit (web)

FC Trias - VIOS B: 1 - 1

Zondag 18 November - Trias en VIOS delen de punten.

 

Na twee wedstrijden, waar VIOS te weinig kreeg, was het tegen FC Trias, na een rode kaart van Ron Maarse billenknijpen. VIOS was uiteindelijk het meest tevreden met de remise.

 

VIOS begon goed aan de wedstrijd. Ian Groot Zevert nog herstellende van een blessure begon op de bank. Naast hem zaten vandaag Niek Tuinte en Ruud Westhoff. FC Trias was niet berekend op het openingsoffensief van VIOS. Het doelpunt dat uiteindelijk na 23 minuten viel, hing al in de lucht. Wim Helmers stuurde zijn broer Freek de diepte in. Na het omspelen van de keeper stond de 0-1 op het scorebord.

 

In plaats van druk houden en de voorsprong uitbouwen, kreeg FC Trias vat op wedstrijd. Bij een voorsprong is het zelfs met twee hardwerkende spitsen lastig de juiste druk op de verdediging te zetten. Trias profiteerde hiervan en vijf minuten voor de rust viel de gelijkmaker. In de tweede helft ging het lang gelijk op, totdat Ron Maarse in de 70e minuut in de fout ging en met direct rood werd weggestuurd. Trias wist niet van de meertal-situatie te profiteren en zag dat VIOS het meest opgelucht was met het behaalde punt.

 

Volgende week speelt VIOS om 14.00 uur in en tegen Gendringen. Overigens staat vanaf maandagavond een samenvatting van deze wedstrijd op www.regiointernet.tv

 

Doelpuntenmakers;

0-1: Freek Helmers

Fotoalbum FC Trias - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae