Afbeelding: Dinxperlo - uit (web)

Dinxperlo - VIOS B: 1 - 2

Door de vorst wijkt Dinxperlo uit naar het kunstgras van buurman DZSV. De wedstrijd begint wat later vanwege administratieve perikelen.

 

De ijzige kou komt het spel over en weer niet ten goede. Toch speelt VIOS bij vlagen het onderscheidende voetbal van voor dit seizoen. Het is na 20 minuten wanneer Freek Helmers een duel wint en koelbloedig de 0-1 aantekent. Het spel gaat op en neer. Voor beide partijen zijn er kansen. De grootste is net voor rust, maar VIOS verzuimt afstand te nemen. Na een kwartier in de tweede helft lijkt Lars Kroeze wat door de kou bevangen en speelt de bal in de voeten van de Dinxperlo-spits. De gelijkmaker is een cadeautje uit de Beltrumse winkel.

 

Twintig minuten voor tijd weet de Dinxperlo-verdiging geen raad met de gedrevenheid van Freek Helmers. Als een ouderwetse "koning van de kluts”, zorgt hij voor de eindstand. Door deze overwinning start VIOS de derde periode prima. Het voetbal wordt langzaamaan beter. Kortom alle ingrediënten zijn er voor een mooie Beltrumse lente.

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Freek Helmers

1-2: Freek Helmers

 

fotoalbum Dinxperlo - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae