Afbeelding: Rekken - uit (web)

Rekken - VIOS: 1 - 1

Maandag 18 April – Een maand geleden speelde VIOS thuis tegen Rekken en wist het in blessuretijd de gelijkmaker te scoren. Net als toen maakt VIOS het zichzelf onnodig moeilijk en worden er teveel kansen gemist.

 

Vandaag mag Raoul beginnen in de basis omdat Boet vorige week een knieblessure heeft opgelopen en niet inzetbaar is. Freek is nog niet volledig hersteld en begint op de bank. Zoals vaker moet VIOS het spel maken en het begint goed. In de eerste 10 minuten zijn er goede mogelijkheden voor Tom en Jurgen maar deze worden gemist. Na 12 minuten is er de eerste grote kans voor Rekken maar de bal wordt voorlangs geschoten. Niet veel later, in de 18e minuut, combineert Rekken goed en ontsnapt VIOS aan een achterstand. Rekken laat zien dat het ook kan voetballen. Er wordt hoog druk gezet en Rekken is feller in de duels. 

 

Vlak voor rust krijgt VIOS een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Jurgen wordt in het strafschopgebied onderuit gehaald en er volgt een penalty. Twan mag aanleggen maar hij schiet op de paal. Niet veel later krijgt Ian nog een goede mogelijkheid maar hij heeft het vizier niet op scherp staan en hij schiet over. De ruststand is dan ook 0-0.

 

In de tweede helft komt VIOS na 57 minuten op voorsprong wanneer Twan zijn fout goed maakt door fraai binnen te koppen. VIOS staat op voorsprong en maakt het zich hierna moeilijk wanneer het vergeet te voetballen. Rekken blijft meer duels winnen en VIOS houdt vooral tegen. Er zijn wel enkele goede mogelijkheden voor Tom en Freek maar deze gaan jammerlijk verloren. VIOS had en heeft te veel mogelijkheden nodig om te scoren. En scoor je niet, dan maakt de tegenstander hem wel! In blessuretijd krijgt Rekken een vrije trap toegekend op de rand van het strafschopgebied. De bal gaat onder de muur door en het staat 1-1. Er wordt nog afgetrapt maar dat was het dan.

 

18 April 1932 is vv VIOS B. opgericht en vandaag bestaat VIOS dan ook 90 jaar. Helaas kan dit niet gevierd worden met een overwinning. Ook de objectieve kijker is van mening dan VIOS vergeet te voetballen en zo de punten weg geeft!

 

Volgende week speelt VIOS thuis tegen Markelo. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:
0-1: Twan te Woerd

Fotoalbum Rekken - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae