Afbeelding: KSV - uit (web)

KSV - VIOS B: 1 - 3

Donderdag 17 Mei - Een volledig inhaalprogramma in de 4e klasse C. VIOS speelt vandaag op 'de Bult' tegen KSV uit Vragender. De laatste jaren vaak een moeilijke wedstrijd voor VIOS. KSV is nog niet zeker van lijfsbehoud en vecht voor zijn laatste kansen. 

 

Voor VIOS is het na drie thuiswedstrijden, waarin het maar liefst 19 doelpunten wist te produceren, zaak om vast te houden aan het gedemonstreerde spel. Tegen KSV lukt dit maar moeilijk in de eerste helft. Er wordt te weinig gebruik gemaakt van combinaties op het middenveld en te snel wordt weer de lange bal gehanteerd.

 

KSV laat zien dat het gemotiveerd is om er het beste van te maken.  KSV zit er kort op, soms te kort, maar de scheidsrechter laat het toe! Jurgen Wiegerinck krijgt ook het nodige te verstouwen, protesteert maar vindt geen gehoor bij de scheidsrechter. Toch weet VIOS een voorsprong te nemen. Na een overtreding op Jurgen ontfermt Arjan te Bogt zich over de toegekende vrije trap. De zon staat laag, wind achter en Arjan ruikt zijn kansen. Het schot is gericht tussen de palen en de keeper laat zich verassen, 0-1. Dit is ook de ruststand. 

 

In de tweede helft weet VIOS beter in zijn spel te komen en meer kansen uit te spelen. Freek Helmers weet éénmaal te scoren en laat nog een veelvoud aan kansen onbenut. Net als tegen FC Eibergen werkt Manfred Graven aan de teamgeest. Alle reservespelers wordt speeltijd gegund. Pascal te Bogt heeft er tijdens het warmlopen al zin in en betaald het in hem gestelde vertrouwen terug met een doelpunt. In blessuretijd weet KSV nog éénmaal te scoren waardoor de eindstand 1-3 is.

 

Hiermee is de tweede periode opgemaakt en gewonnen door MEC. En zo is de eerste deelnemer van de nacompetitie bekend. Felicitaties aan MEC! Ook VIOS maakt nog kans op deelname aan de nacompetitie. Voor meer informatie hebben we een artikel geplaatst omtrent de promotie- en degradatieregeling. Nog twee wedstrijden te gaan. Aanstaande zondag eerst uit tegen Ulftse Boys.

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Arjan te Bogt

0-1: Freek Helmers

0-3: Pascal te Bogt

fotoalbum KSV - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae