Afbeelding: SC Rheden - thuis (web)

VIOS B - SC Rheden: 2 - 4

Zondag 17 Maart - VIOS verliest geflatteerd van SC Rheden. 

 

VIOS begint goed aan de wedstrijd en heeft in de eerste helft de meeste en de beste kansen. Ian Groot Zevert etaleert zijn talent en is enkele malen dicht bij de openingstreffer. Tom Walterbos speelt wederom een prima wedstrijd en drukt een stempel wanneer hij het strafschopgebied penetreert en onderuit wordt gehaald. De goed leidende scheidsrechter Frank Sanders kent een strafschop toe welke wordt benut door Freek Helmers. Het is de 40ste minuut van de wedstrijd en dat is een prima opsteker zo vlak voor rust.

 

Echter in de 41ste minuut staat het alweer gelijk. Een onnodige overtreding van Tycho klein Gunnewiek, net binnen het strafschopgebied, betekent dat ook SC Rheden een strafschop krijgt toegekend. Ook deze wordt binnen geschoten waarmee de ruststand 1-1 is. 

 

Al snel in de tweede helft komt VIOS op een 1-2 achterstand. Bob Groot Kormelink zorgt voor de 2-2 gelijkmaker en VIOS krijgt kansen op de 3-2. Jurgen Wiegerinck is het dichtst bij maar kopt vanuit vrije positie op de lat. Ook SC Rheden raakt het aluminium en komt even later toch op voorsprong. Net als bij de eerdere doelpunten gaat dit te gemakkelijk in de ogen van de VIOS-supporters. Niet alleen in deze wedstrijd maar ook eerder deze competitie weet VIOS niet goed om te gaan met de kansen en laat het in de achterhoede te veel, te gemakkelijk toe. 

 

Ook de bestuurders van SC Rheden spraken van een gestolen overwinning maar daar schieten we niets mee op. Volgende week uit naar Doetinchem. Enkele weken geleden stonden zij nog onder VIOS maar in het kalenderjaar 2019 hebben zij nog niet verloren. Het kan dus wel, nog negen finales te gaan!  Wanneer de achterhoede meer meedogenloosheid en de voorhoede meer effectiviteit weet op te brengen, dan is klasse behoud zeker!

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Freek Helmers

2-2: Bob Groot Kormelink

Fotoalbum VIOS B. - SC Rheden

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae