Afbeelding: 2018-nacompetitie derde ronde MvR (web)

VIOS B - MvR: 0 - 3

Zondag 17 Juni - VIOS verliest finale van MvR.

 

Een bijzondere week eindigt vandaag met de finale in de nacompetitie. VIOS speelt tegen MvR en voorafgaand aan de wedstrijd wordt oud-voorzitter Leo te Bogt herdacht. Wat volgt is een applaus. Indrukwekkend, voor publiek, spelers en begeleiders.

 

VIOS begint rustiger dan de voorgaande wedstrijden en komt bijna op voorsprong na een slordige verdedigingsactie. Een katachtige reflex van de doelman voorkomt een doelpunt. In de eerste helft is VIOS voetbaltechnisch zeker niet de mindere maar MvR komt op voorsprong.

 

Na een half uur spelen krijgt MvR te veel ruimte en haalt uit. Een prachtig schot maar ook niet onhoudbaar. Niet veel later, Twan te Woerd heeft een blessurebehandeling gehad, mag het veld niet in en VIOS komt een man tekort bij een vrije trap. MvR profiteert en scoort de 0-2. Dit is ook de ruststand.

 

Na rust probeert VIOS wel maar komt het niet tot scoren. Het neutrale arbitrale trio weet zich het meest te onderscheiden. Er wordt kwistig gestrooid met gele kaarten en tot overmaat van ramp krijgt Twan een tweede gele kaart en dus rood. Ook Freek Helmers en Jurgen Wiegerinck worden bestraft voor onnozelheden. Alle drie krijgen zij een duel schorsing. De scheidsrechter scoort punten voor de KNVB, weet de wedstrijd en de omstandigheden niet aan te voelen en zadelt VIOS op met een hypotheek voor de komende wedstrijden!

 

VIOS was minder scherp dan in de wedstrijden tegen HC ’03 en Keijenburgse Boys. MvR toont zijn fysieke kracht en maakt het VIOS moeilijk. Uiteindelijk is MvR de verdiende winnaar. Doordat Sc Enschede zich teruggetrokken heeft komt er een extra plek vrij in de derde klasse. VIOS behoudt nog een kans. Aanstaande donderdag speelt het op sportpark ‘De Sonders’ tegen GVA. Aanvang 20.00 uur.

 

Doelpuntenmakers;

geen

Fotoalbum VIOS B. - MvR

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - MvR

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae