Afbeelding: VDZ - thuis (web)

VIOS B - VDZ: 0 - 3

Zondag 17 Februari - VIOS lijdt een terechte nederlaag tegen VDZ!

 

Voorafgaand aan de wedstrijd is er aandacht voor de voorzitterswissel bij VIOS. Jeugdvoorzitter Benny Krabbenborg doet de inleiding, waarna Theo Helmers samen met William Slotboom de aftrap verricht. William is al een tijdje in training bij het recreatieve voetbal en rondt soepel af. Achteraf bezien was dit het enige doelpunt voor VIOS deze middag.

 

In Arnhem was al gebleken dat VDZ een sterke ploeg heeft. Het combineert makkelijk en de ploeg heeft veel dreiging. VIOS opent heel behoorlijk en weet hier een tweetal goede kansen te creëren. Maar zoals al vaker dit seizoen staat het vizier niet op scherp. Na 10 minuten vindt VDZ het mooi geweest en begint te voetballen. VIOS is iedere keer een stap te laat, verliest de regie en komt op achterstand. De technische staf uit zijn ontevredenheid en grijpt in. In de eerste helft worden Ruud Westhoff en Sven Haarlink gewisseld. 

 

In de tweede helft komt VIOS na een kwartier op een 0-2 achterstand. Miscommunicatie of een gebrek aan communicatie tussen keeper Lars Kroeze en Niek Tuinte leidt tot een eigen doelpunt. Ergens is dit tekenend voor de wedstrijd. Onderlinge coaching laat te wensen over waardoor VIOS iedere keer te laat komt en achter de feiten aanloopt. VDZ krijgt de ruimte om te voetballen. Wanneer voor VIOS een bal goed valt weet het ook niet te profiteren. Freek Helmers krijgt een uitstekende mogelijkheid maar faalt oog-in-oog met de keeper van VDZ. Even later leidt een fout van Niek Tuinte de 0-3 in. VIOS speelt één van zijn minste, zo niet de minste wedstrijd van het seizoen en zakt collectief door de ondergrens. Het kan beter en zal dat snel moeten laten zien. De concurrentie pakt punten en VIOS zakt naar de 13plaats op de ranglijst. Nog 12 wedstrijden te gaan. Volgende week eerst thuis tegen SML.

 

Doelpuntenmakers;

geen

Fotoalbum VIOS B. - VDZ

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae