Afbeelding: Ulftse Boys - thuis (web)

VIOS B - Ulftse Boys: 1 - 3

Zondag 17 December - De laatste wedstrijd voor de winterstop en de ziekenboeg blijft goed gevuld. Bij Boet Leemreize is een kruisband verwijderd en daarmee is hij ten minste een jaar lang uitgeschakeld. Tom Groot Zevert keert terug in de basis als linksback.

 

In de eerste helft blijkt dat de verdediging niet goed is ingespeeld. Tom ontbeert wedstrijdritme en het centrum, vandaag bestaand uit Twan en Sven moet ook nog wennen aan elkaar. Enkele keren weet Lars nog goed redding te brengen maar Ulftse Boys komt toch op voorsprong. VIOS weet ook enkele goede kansen uit te spelen maar het vizier staat niet op scherp. Zo laat Freek Helmers een uitgelezen mogelijkheid liggen oog in oog met de keeper. Op wilskracht weet hij even later toch de gelijkmaker te produceren en komt VIOS op 1-1, een terechte tussenstand!

 

Wanneer de meeste supporters nog terug moeten keren begint de tweede helft en keeper Lars Kroeze laat zich verassen. Vanaf de aftrap schiet Ulftse Boys ineens de 1-2 binnen. VIOS steekt de schouders eronder en steekt veel energie in de wedstrijd. Tot verzorgd spel komt het niet. Gezien de vele blessures in de eerste competitiehelft en de hiermee gepaard gaande omzettingen is dat ook niet geheel verrassend. Ruud Westhoff kent een goede invalbeurt en weet voor de nodige dreiging te zorgen. Toch zijn de beste kansen voor Ulftse Boys dat loert op een succesvolle counter. In de 85e minuut is het raak en komt de 1-3 eindstand op het bord. 

 

Een nederlaag voor VIOS waar een gelijkspel de verhoudingen beter had weergegeven. Hiermee komt een eind aan de eerste competitiehelft. Ambitieus begonnen en teleurstellend geëindigd. Veel blessures maakten het niet makkelijk voor de technische staf, toch zijn er een aantal goede wedstrijden gespeeld. Stabiliseren en het vertrouwen herwinnen is de taak voor de winterstop. In het nieuwe jaar opnieuw beginnen en kijken wat er nog mogelijk is.

 

Doelpuntenmakers:

1-1: Freek Helmers

fotoalbum VIOS B. - Ulftse Boys

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - Ulftse Boys

Interview Lars Kroeze

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae