Afbeelding: Hector - thuis (web)

VIOS B - Hector: 2 - 1

Zondag 16 Februari - Onder lastige omstandigheden pakt VIOS drie verdiende punten tegen Hector.

 

Werden vorige week alle wedstrijden afgelast vanwege storm Ciara. Vandaag is er storm Dennis maar de wedstrijden gaan gewoon door. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt een minuut stilte in acht genomen vanwege een sterfgeval bij Hector.

 

De harde wind maakt het moeilijk voetballen. Volgens de trainers moet je je dan aanpassen. De bal laag houden en hoge ballen vermijden is het advies. VIOS lukt dat beter dan Hector. VIOS is dominant en heeft het grootste aandeel in het spel. Hector speelt compact en opportunistisch. Daarnaast zoekt het de grens op en zijn er enkele pittige overtredingen. Scheidsrechter Sins staat het toe en neemt ook de vlagsignalen van de assistent-scheidsrechter over. De eerste mogelijkheden zijn voor VIOS maar het ontbreekt aan een goede eindpass. VIOS komt op achterstand wanneer een hoge bal in het strafschopgebied landt. Sven wordt verrast door een windvlaag, probeert een en ander te redden maar loopt hierbij een tegenstander omver. Via de toegekende penalty komt Hector op voorsprong. Niet veel later weet Ynse met een goede actie Ian vrij te spelen en scoort Ian. De ruststand is dan ook 1-1.

 

In de tweede helft zijn de eerste mogelijkheden voor VIOS. De assistent-grensrechter van Hector blijft volharden in het vlaggen voor buitenspel. Het publiek laat hierbij duidelijk merken een en ander anders te zien. Bij een counter van Hector weet Flin redding te brengen. Voor VIOS wil het allemaal niet vlotten en na 75 minuten wordt Bouke in het veld gebracht. Niet veel later weet deze te scoren waarbij er wederom gevlagd wordt voor buitenspel. Ditmaal wordt het signaal niet gehonoreerd, blijkbaar is het krediet verspeeld. Bouke weet nog tweemaal voor dreiging te zorgen waarbij één schot door de keeper uit de bovenhoek wordt getikt. In blessuretijd is het nog even billenknijpen bij een vrije trap voor Hector, Flin brengt redding en de eindstand is dan ook 2-1. 

 

Volgende week is er geen wedstrijd vanwege carnaval. Volgende wedstrijd is op 1 Maart, inhalen tegen FC Eibergen. Aanvang 14.00 uur op sportpark de Bijenkamp. 

 

Doelpuntenmakers;

1-1 : Ian Groot Zevert

2-1: Bouke Ratering

Fotoalbum VIOS B. - Hector

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae