Afbeelding: Etten - thuis (web)

VIOS - Etten: 3-0

Zondag 16 April – Na het verlies tegen Reünie vorige maand heeft VIOS de competitie niet in eigen hand. Het enige wat dan telt is punten pakken en in het spoor van Reünie blijven zitten.

 

Vandaag is Etten de tegenstander en VIOS doet wat het moet doen, de punten pakken. Het eerste half uur domineert VIOS en komt het gemakkelijk op voorsprong. De 1-0 volgt uit een penalty na hands van Etten. De goed leidende scheidsrechter Onur Tastan past de regels correct toe en Twan schiet onberispelijk binnen. In Etten mocht Twan ook aanleggen en had een rebound nodig. Vandaag niet ondanks enkele afleidende pogingen van de spelers van Etten die dit niet waren vergeten.

 

Na twintig minuten staat het 2-0 wanneer Lars op snelheid Ian in stelling kan brengen en deze weet te scoren. De assistent-scheidsrechter wijst op buitenspel maar dat wordt niet toegekend.

De supporters van VIOS gaan er eens voor zitten en zien VIOS graag verder afstand nemen. Het doelsaldo van concurrenten Reünie en Lochem is een stuk beter en een eclatante overwinning is ook wel een keer prettig. Maar dit ging niet gebeuren!

 

Voor rust zijn er nog twee goede mogelijkheden voor Etten waarbij éénmaal de bal zelfs via de paal in de handen van Flin belandt. Ook direct na rust zijn er goede mogelijkheden voor Etten, maar het is slordig in de afronding. Ook weet Flin nog een keer redding te brengen. De meeste mogelijkheden zijn voor VIOS maar Etten heeft kansen gehad op de 2-1. Was deze gevallen, dan was het nog een lastige middag geworden. Gelukkig kwam het niet zo ver.

 

De goed invallende Chiqo zorgt voor enkele mooie momenten en heeft de mogelijkheid de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Helaas lukt het hem niet. Bouke Ratering lukt het wel na 87 minuten wanneer hij de bal over de lijn frommelt. Etten protesteert nog maar dit wordt niet overgenomen.

 

Volgende week een beslissend weekend. Reünie en Lochem nemen het op zaterdag tegen elkaar op en VIOS speelt op zondag thuis tegen GWVV. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Twan te Woerd

2-0: Ian Groot Zevert

3-0: Bouke Ratering

Fotoalbum VIOS - Etten

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae