Afbeelding: KSH - uit  (web)

KSH - VIOS B: 2 - 1

Van het creatieve VIOS B was weinig over. Slechts twee kansen had KSH nodig om na negentig minuten aan het langste eind te trekken.

 

De eerste helft was het VIOS dat het veldoverwicht had. Echter het voetbal was te weinig doordacht. Passes werden slordig uitgevoerd en de balbehandeling gewoon te traag. Van de ontwikkeling die het team de afgelopen jaren heeft doorgemaakt zag het hoofdzakelijk Beltrumse publiek bitter weinig terug. Erg jammer. Het spel van VIOS was daarbij tactisch ook erg voorspelbaar. Koren op de molen voor met name de stoïcijnse Harreveldse verdedigers.


In het begin van de tweede helft leek het toch goed te komen door een fraaie aanval en met een met het hoofd afrondende Freek Helmers. De 0-1 voorsprong werd al snel een 1-1. Gewoon geen focus. De eerste echte aanval van KSH. De 2-1 volgde snel. Na knullig balverlies op het middenveld stond keeper Jelle Tammel zo maar oog in oog met een KSH-aanvaller, die vervolgens koelbloedig scoorde. Daarna had VIOS vele kansen, maar het leek of het echte “willing to win” er niet was.

 

Natuurlijk zuur dat KSH wint met slechts twee kansen in 90 minuten en daarmee de punten van VIOS stal. 

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Freek Helmers

 

fotoalbum KSH - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae