Afbeelding: Rietmolen - thuis (web)

VIOS - Rietmolen: 4 - 0

Zondag 15 Mei – VIOS Beltrum had vandaag aan één helft genoeg.  Voor Kevin is het een weerzien met oude bekenden. Rietmolen is de tegenstander van vandaag en in het verleden heeft Kevin daar ook een mooie tijd beleefd. 

 

De eerste helft start rommelig. Het is aftasten en er worden weinig uitgespeelde kansen gecreëerd. Rietmolen speelt compact en houdt vooral tegen. Na een kwartier is er een eerste echt goede aanval van VIOS. Over de linkerflank komt Twan op en hij levert een mooie voorzet af. Helaas kopt Ian in de handen van de keeper. Niet veel later staat het toch 1-0 wanneer Jurgen Wiegerinck attent is. Hij onderschept een slechte terugspeelbal, omspeelt de keeper en scoort.

 

Vanwege het warme weer worden er drinkpauzes ingelast. De coaches grijpen dit moment aan om bij te sturen en niet veel later krijgt Rietmolen een goede gelegenheid om te scoren. Gelukkig voor VIOS gaat de bal voorlangs. Na een klein half uur etaleert Ian Groot Zevert zijn klasse. Wanneer hij rustig blijft en net vertrouwen voetbalt is hij tot veel in staat. Eerst omspeelt hij de keeper nadat hij een mooie steekbal heeft ontvangen de 2-0. Niet veel later heeft hij een fantastisch afstandsschot waarmee hij de 3-0 op het scorebord brengt. 


VIOS swingt in deze fase en bij Rietmolen ontstaat er frustratie, het loopt achter de feiten aan. De keeper uit dit verbaal: 'Het is hier geen tikkertje!". Voor rust raakt Bob nog een keer de lat. Ian schiet nog een keer op doel. De keeper brengt redding maar Jurgen scoort in de rebound de 4-0. Dat is ook de ruststand.

 

In de tweede helt zijn Douwe en Raoul de vervangers van Tom en Raun. Niet veel later mag ook Lars Kroeze meedoen wanneer hij Ynse komt vervangen. Vooral Lars laat een goede indruk achter. Met snelheid passeert hij zijn tegenstander en levert goede strakke voorzetten af. Enkele goede kansen zijn het gevolg maar worden niet benut. De tweede helft wordt er goed gespeeld maar ontbreekt het aan effectiviteit. Veel kansen maar geen doelpunten. In de 85e minuut is Freek nog het dichtst bij wanneer hij de lat raakt maar de eindstand is 4-0.

 

Een prima overwinning en in de laatste vier wedstrijden boekt VIOS vier overwinningen met een doelsaldo van +16. Dat is een prima prestatie en daarmee houdt VIOS zicht op de nacompetitie. Volgende week een uitwedstrijd tegen Buurse. Aanvang 14.00 uur


Doelpuntenmakers: 
1-0: Jurgen Wiegerinck
2-0: Ian Groot Zevert
3-0: Ian Groot Zevert
4-0: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Rietmolen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae