Afbeelding: Victoria 28 - thuis  (web)

VIOS B - Victoria '28: 1 - 1

Zondag 15 - December - VIOS speelt zijn laatste wedstrijd voor de winterstop. In een thuiswedstrijd tegen Victoria '28 worden de punten gedeeld. Er had meer ingezeten.

 

VIOS begint de wedstrijd goed en steekt er veel energie in. De eerste kans is dan ook voor VIOS wanneer Wim na een corner probeert binnen te tikken. Hierna breekt een wat slordige fase aan. Ballen komen niet aan en er is een gebrek aan nauwkeurigheid. Na 22 minuten schiet Victoria '28 een keer voorlangs en veel meer laat het ook niet zien in de eerste helft. Frank staat wederom op doel en heeft weinig werk. Na iets meer dan een half uur weet Freek over de rechterflank door te breken maar zijn voorzet is niet besteed aan Ian. Na 38 minuten is het Jurgen die dan toch weet te scoren na goed werk van Ian. Dit is ook de ruststand.

 

In de tweede helft heeft VIOS in het begin enkele mogelijkheden maar de situaties worden niet goed uitgespeeld. Jelle ontbreekt het aan rust wanneer hij over schiet en beter had kunnen afleggen. Ian kopt een keer voorlangs, tussendoor moet Frank een keer redding brengen. VIOS weet de voorsprong niet uit te bouwen en Victoria '28 zet nog eens aan. Na een tweetal hachelijke momenten waarbij Frank goed op treedt valt dan toch de gelijkmaker. 

 

In de slotfase stelt de grensrechter van Victoria '28 de punten veilig wanneer zijn vlagsignalen voor buitenspel worden overgenomen. Eenmaal wordt Freek een vrije doortocht onthouden maar het grootste probleem is dat VIOS de mogelijkheden niet goed benut. Over het geheel is een gelijkspel te billijken maar er had meer ingezeten. 

 

Het is nu winterstop en de volgende wedstrijd zal worden gespeeld op 26 Januari. Een uitwedstrijd tegen vv Twenthe. Aanvang 14.00 uur. Prettige feestdagen en een goede jaarwisseling. Tot in 2020!

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Victoria '28

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae