Afbeelding: Marienveld - thuis (web)

VIOS B - Marienveld: 7 - 0

Zondag 15 April - Na de 1-0 nederlaag afgelopen donderdag in een slechte wedstrijd tegen Erix weet VIOS het publiek te vermaken en wint met 7-0 van Marienvelde.

 

Dat is een wereld van verschil en behoeft ook enige nuance. Marienveld is een kleine vereniging en kent momenteel zeven geblesseerde spelers. Voor de wedstrijd in Beltrum zijn dan ook enkele junioren meegenomen. VIOS domineert, speelt enkele kansen uit en komt door middel van een vrije trap van Arjen te Bogt op een 1-0 voorsprong. Voor rust weten Freek Helmers en Ian Groot Zevert deze voorsprong uit te bouwen naar een 4-0 ruststand.

 

De tweede helft begint rommelig. VIOS is slordig en Marienveld kan geen vuist maken. Tot overmaat van ramp volgt nog een rode kaart voor Marienveld. Nadat Rik Groot Zevert en Tycho klein Gunnewiek zijn ingebracht weet VIOS weer wat ritme te vinden. De voorsprong wordt uitgebouwd naar een 7-0 eindstand. Een verdiende overwinning maar wat is deze waard? Hij telt mee voor de derde periode en de punten zijn dus meer dan welkom. Volgende week uit tegen Reünie, de ongenaakbare koploper. Kijken waar VIOS nou echt staat.

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Arjan te Bogt

2-0: Freek Helmers

3-0: Ian Groot Zevert

4-0: Freek Helmers

5-0: Twan te Woerd

6-0: Rik Groot Zevert

7-0: Tycho klein Gunnewiek

fotoalbum VIOS B. - Marienveld

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - Marienvelde

Interview Tycho klein Gunnewiek

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae