Afbeelding: OBW - uit (web)

OBW - VIOS B: 2 - 1

Zondag 14 Oktober - VIOS lijdt een bittere nederlaag tegen OBW. 

 

Tegenstander vandaag is OBW uit Zevenaar. In 2016 speelde OBW nog 2klasse waar het enkele jaren in heeft geacteerd. Kortom op papier een sterke tegenstander en dat blijkt ook. OBW speelt verzorgd en weet elkaar makkelijk te vinden. De meeste kansen zijn voor OBW maar VIOS komt op voorsprong. Wim Helmers ziet de keeper ver voor zijn doel staan en weet de zon in zijn rug. Vanaf de middellijn weet hij het doel te vinden. Jochem Scharenborg weet zich te onderscheiden met enkele knappe reddingen. Hieronder ook een penalty. De penalty wordt makkelijk gegeven zeker als je bedenkt dat OBW slechts met een gele kaart wordt bestraft wanneer Freek Helmers van achteren onderuit wordt gehaald. Geen doorgesproken speler maar toch....

 

In de tweede helft beperkt VIOS zich tot het verdedigen van de voorsprong. Veel kansen weet OBW niet af te dwingen. Toch komt het op 1-1 gelijk en dat is de opmaat tot een spannend laatste kwartier. Vlak voor tijd wordt Jochem Scharenborg gepasseerd maar scheidsrechter Breunissen keurt het doelpunt af van vanwege een overtreding op Arjan te Bogt. Na 90 minuten staat het noch steeds 1-1 maar er wordt veel tijd bijgeteld. In blessuretijd volgt dan toch de 2-1. Assistent-scheidsrechter Bob Hartjes heeft een overtreding geconstateerd maar scheidsrechter Breunissen kent de goal toch toe. Eindstand 2-1.

 

Een bittere nederlaag voor VIOS waar op basis van inzet en strijdlust een gelijkspel verdiend was geweest. Volgende week thuis tegen Ruurlo. 

 

Doelpuntenmakers;

0-1: Wim Helmers

Fotoalbum OBW - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae