Afbeelding: Hector - uit (web)

Hector - VIOS: 2 - 3

Zondag 14 November – Jurgen Wiegerinck scoort driemaal maar het is geen hattrick volgens het boekje!

 

Na de nederlaag tegen koploper Markelo speelt VIOS vandaag tegen laagvlieger Hector uit Goor. Voor VIOS een ideale mogelijkheid om punten te pakken en het doelsaldo op te schroeven. Het gaat om een inhaalwedstrijd en Ynse Hoitink is afwezig vanwege een weekendje weg. Zijn plaats wordt ingenomen door Bob Groot Kormelink en die is ook meteen aanvoerder.

 

In de eerste helft heeft VIOS het meeste balbezit. Het spel speelt zich grotendeels af op de helft van Hector waar het doel omsingeld wordt. VIOS mist nauwkeurigheid en speelt soms slordig. Na 26 minuten kopt Boet op de lat en mist Twan de rebound. Na 30 minuten is het toch raak wanneer Jurgen de 0-1 tegen de touwen kopt uit een voorzet vanaf links. Toch moet VIOS oppassen voor een tegentreffer en Hector is na 43 minuten dichtbij.

 

In de tweede helft is het spelbeeld eerst gelijk aan de eerste helft. Met een katachtige reflex weet de keeper van Hecor Wim Helmers van een doelpunt af te houden. Na 57 minuten is het toch Tom Walterbos die met een individuele actie Jurgen in staat stelt om de 0-2 te laten aantekenen. Vanaf de achterlijn legt hij de bal terug en Jurgen hoeft er maar tegen aan te lopen, wat hij dan ook doet. Binnen het uur volgt ook nog de 0-3 wanneer Wim Helmers deze scoort na goed doorzetten. Op dat moment denk je dat het gespeeld is maar niets bleek minder waar.

 

Een van richting verander schot luidt de 1-3 in, in de 67e minuut. En in de 72e minuut kopt Jurgen de 2-3 binnen. Driemaal gescoord maar dat hadden we graag anders gezien. Hector krijgt er geloof in en begint aan te dringen. Het wordt een vechtwedstrijd en in de 79e minuut ontsnapt VIOS aan de gelijkmaker. Een afstandsschot belandt op de lat en de rebound wordt rakelings naast gekopt. Uiteindelijk wordt de winst toch binnengesleept en overheerst de opluchting. VIOS heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt maar neemt wel de tweede plek in op de ranglijst.  

 

Volgende week speelt VIOS uit tegen Rietmolen. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:
1-0: Jurgen Wiegerinck
2-0: Jurgen Wiegerinck

3-0: Wim Helmers

Fotoalbum Hector - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae