Afbeelding: Meddo - thuis  (web)

VIOS - Meddo: 4-5

Zondag 14 Mei – VIOS levert een wanprestatie en verliest terecht van Meddo.

 

Bij winst van Reünie en van VIOS is Reünie officieus kampioen. VIOS kan Reünie dan niet meer inhalen op punten en in het amateurvoetbal kan een kampioenschap op doelsaldo worden beslecht.

 

Voorafgaand is het verschil in doelsaldo zo groot dat dit niet meer goed te maken is voor VIOS. Vandaag speelt VIOS tegen Meddo dat al is gedegradeerd. Wint VIOS, dan neemt het de periode over van Reünie en is het in de eerste ronde speelvrij. Trainers Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt kijken er naar uit en zien het belang van de wedstrijd tegen het al gedegradeerde Meddo. Bij winst ben je zeker van nacompetitie en heb je een aantrekkelijke route. Op papier een makkelijke route, maar het liep anders!

 

Meddo begint goed aan de wedstrijd en creëert de eerste twee kansen. Maar na 10 minuten komt VIOS op voorsprong nadat een vrije trap van Ynse door Twan wordt terug gekopt op een inkomende Tom Walterbos en het staat 1-0. Niet veel later countert Meddo naar 1-1. VIOS staat hoog op het veld en Meddo zakt in. Heeft het de bal, dan wordt een lange bal gehanteerd en wordt gebruik gemaakt van de ruimte die wordt geboden. Het leidt tot een ruststand van 2-3.

 

Na de thee komt Douwe Ynse aflossen en niet veel later volgen Wim en Chiqo voor Sven en een onzichtbare Ian. In de tweede helft scoort Lars tweemaal waarmee een tussenstand van 4-4 wordt bereikt. Verder komt VIOS niet en vlak voor tijd valt zelfs de 4-5. Meddo heeft gevoetbald naar zijn mogelijkheden en straft VIOS af. Een terechte overwinning voor Meddo. 

 

Volgende week de laatste competitiewedstrijd uit tegen AD '69. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Tom Walterbos

2-1: Tom Walterbos

3-4:  Lars Kroeze

4-4:  Lars Kroeze

Fotoalbum VIOS - Meddo

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae