Afbeelding: FC Eibergen - thuis (web)

VIOS B - FC Eibergen: 5 - 0

Zondag 13 Mei - VIOS B laat zien dat het nog wat van het seizoen wil maken en verslaat FC Eibergen met 5-0.

 

Afgelopen week wist FC Eibergen het kampioensfeest van Reünie uit te stellen door met 0-1 te winnen in Borculo. Een knappe prestatie en VIOS is gewaarschuwd. Net als VIOS heeft FC Eibergen nog kansen om de nacompetitie te bereiken. Kortom een belangrijk duel vandaag op sportpark 'De Sonders'.

 

VIOS begint sterk en geeft FC Eibergen geen ruimte. VIOS is een stuk feller en speelt met meer overtuiging. Er wordt goed gecombineerd en VIOS weet al snel te scoren. Echter het doelpunt van Jurgen Wiegerinck wordt niet toegekend vanwege buitenspel.

 

VIOS laat zich hierdoor niet van de wijs brengen. De mannen van Manfred Graven zitten er kort op, geven geen ruimte weg, combineren goed en weten vele kansen uit te spelen. Na 36 minuten volgt dan toch de 1-0 door Ian Groot Zevert, één van de uitblinkers vandaag. Voor rust weet Freek Helmers ook nog de 2-0 op het scorebord te brengen. Een verdiende voorsprong aangezien VIOS heer en meester is in de eerste helft.

 

In de tweede helft gaat VIOS verder waar het in de eerste helft geëindigd is. Na wederom een afgekeurd doelpunt van Jurgen Wiegerinck weet hij toch tot twee keer toe op reguliere wijze het net te vinden. Ook Freek Helmers scoort nog een keer waardoor de eindstand op 5-0 komt. Een meer dan verdiende overwinning in misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen. Het kan dus toch wel! Zeker wanneer de ziekenboeg nagenoeg leeggelopen is. Hiernaast enkele aanpassingen in de verdediging waar Ruud Westhoff en Wim Helmers als backs meer voetbal en dreiging brengen. Toch een overwinning van het collectief vandaag. Wanneer de mannen van Manfred Graven dit kunnen blijven volhouden, dan is de nacompetitie binnen handbereik.

 

Aanstaande donderdag om 19.30uur in halen in Vragender tegen KSV en volgende week zondag een uitwedstrijd bij Ulftse Boys. 

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Ian Groot Zevert

2-0: Freek Helmers

3-0: Jurgen Wiegerinck

4-0: Freek Helmers

5-0: Jurgen Wiegerinck

fotoalbum VIOS B. - FC Eibergen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae