Afbeelding: Rekken - thuis (web)

VIOS - Rekken: 2 - 2

Zondag 13 Maart – VIOS scoort in blessuretijd de gelijkmaker maar verliest vooral van zichzelf.

 

Na de winterstop begon VIOS met drie overwinningen. Een goed begin dat naar meer smaakt. Echter afgelopen week werd er verloren van Eibergen terwijl de tegenstander van vandaag, SP Rekken met 5-1 wist te winnen van Reünie. Wil VIOS niet verder achteropraken bij koploper Markelo, dan moet er vandaag gewonnen worden!

 

VIOS begint goed en dat geldt zeker voor de eerste twintig minuten. VIOS domineert en het spel speelt zich vooral af op de helft van Rekken. Er worden verschillende kansen gecreëerd en de mooiste zijn voor Tom en Boet. Toch is het Rekken dat na 22 minuten door een counter op een 0-1 voorsprong komt. Gelukkig weet VIOS de schade snel te herstellen wanneer een vrije trap van Ynse door Twan wordt binnengetikt. Rekken protesteert nog en claimt buitenspel maar dat wordt niet gehonoreerd.

 

Na 35 minuten speelt komt Tom voor een tweede maal alleen voor de keeper maar wederom weet hij niet succesvol af te ronden. Kort voor rust counter Rekken nog éénmaal en is dichtbij een doelpunt. Flin verkleint zijn doel goed en wordt geholpen door Raoul waardoor de eerste helft wordt afgesloten met een ruststand van 1-1. VIOS heeft het meeste balbezit en de beste mogelijkheden maar het is niet effectief genoeg.

 

In de tweede helft is het eerste woord aan Rekken. Na 52 minuten brengt eerst de paal redding maar in het vervolg verspeelt Flin de bal lichtzinnig en weet Rekken de 1-2 te scoren. In het vervolg zijn er wel mogelijkheden voor VIOS maar het gebrek aan effectiviteit en rust voorkomt een gelijkmaker. Na 64 minuten hebben Jurgen en Bob te veel tijd nodig en na 74 minuten is er een goede mogelijkheid voor Ruud. Echter deze schiet te gehaast en de bal vliegt over.

 

In de 81e minuut heeft Rekken de mogelijkheid de wedstrijd te beslissen maar mist. Hierna zijn er nog mogelijkheden voor Jurgen en Bouke maar ook hier ontbreekt het aan scherpte. De wedstrijd lijkt te zijn verloren totdat VIOS in blessuretijd nog een corner krijgt. Deze wordt door Jurgen binnengekopt en wordt het alsnog 2-2. 

 

VIOS verzuimd om in de eerste helft afstand te nemen en maakt het zichzelf moeilijk Rekken hield vooral tegen en profiteerde van de counter en fouten bij VIOS. Uiteindelijk verloor VIOS ten eerste van zichzelf. Volgende week een nieuwe kans. VIOS speelt dan uit tegen Reünie. Aanvang 14.00 uur.

 

Doelpuntenmakers:
1-1: Twan te Woerd
2-2: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Rekken

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae