Afbeelding: Rietmolen - uit (web)

Rietmolen - VIOS: 2 - 5

Zondag 13 Februari – VIOS pakt de draad weer op en wint met 2-5 in Rietmolen. 

 

Na een lange winterstop mag VIOS weer starten tegen Rietmolen. In de eerste helft voetbalt VIOS tegen de winde en de zon in. VIOS combineert makkelijker dan Rietmolen en heeft een overwicht.  De beste mogelijkheden zijn voor VIOS. Wim en Tom weten echter niet te scoren. Tegen de verhouding in komt Rietmolen op voorsprong. 


Toch weet VIOS snel de gelijkmaker te scoren en ook nog een voorsprong te nemen. Rietmolen is de mindere ploeg maar krijgt toch mogelijkheden. Na 43 minuten maakt het de gelijkmaker en staat het 2-2. Echter Jurgen Wiegerinck scoort nog voor rust wanneer hij een ingooi goed aanneemt en direct binnen schiet. 

 

In het begin van de tweede helft komt VIOS tweemaal goed weg na slordigheden in de defensie. Niet veel later wordt Rietmolen gereduceerd tot een tiental na tweemaal geel. Hiermee is de wedstrijd gespeeld en kan VIOS de voorsprong verder uitbouwen. Kevin Vos houdt rekening met het collectief en geeft met twee dubbele wissels de bankzitters gelegenheid om wedstrijdritme op te doen. 

 

Een verdiende overwinning voor VIOS. Er wordt goed gevoetbald en er zijn verschillende mooie aanvallen en doelpunten. Achterin zijn er echter te veel kwetsbare momenten. Ruimte voor verbetering dus!

 

Volgende week speelt VIOS uit tegen Diepenheim. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:
1-1: Tom Walterbos
2-1: Ian Groot Zevert
3-2: Jurgen Wiegerinck
4-2: Tom Walterbos
5-2: Bob Groot Kormelink

Fotoalbum Rietmolen - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae