Afbeelding: SV Grol - thuis (web)

VIOS B - SV Grol: 1 - 4

Zaterdag 13 April - VIOS lijdt een pijnlijke nederlaag tegen SV Grol. 

 

De Beltrumse supporters hadden ze er zin in, Grol komt naar Beltrum! Niemand weet wanneer Grol voor het laatst een competitiewedstrijd heeft gewonnen in Beltrum. Ook Theo Huijskes, voormalig voorzitter en auteur van het prachtige jubileum boek 100 jaar SV Grol, kan geen antwoord geven. Niet dat het vaak voor komt dat beide ploegen in competitieverband tegen elkaar uit komen, en slechts een statistiek. 

 

VIOS begint sterk aan de wedstrijd, speelt een paar kansen uit en na 10 minuten weet Jurgen Wiegerinck de 1-0 te scoren. Met sfeeracties hebben de Beltrumse supporters voor reuring gezorgd maar verder is het eigenlijk een tamme sfeer en er is geen sprake van een twaalfde man. Grol weet het hoofd koel te houden en blijft voetballen. Voor rust komt het dan ook op een 1-2 voorsprong en dat is terecht. Grol is feller in de duels, creëert meer en koppelt dat aan effectiviteit.

 

In de tweede helft begint VIOS nog aardig en krijgt Freek Helmers een uitgelezen kans op de gelijkmaker. Deze wordt gemist en in de tegenaanval scoort Grol meteen de 1-3. Hiermee is de wedstrijd gespeeld en deze minuut is symptomatisch voor de wedstrijd en voor het seizoen. Het is vaker gezegd In de 3e klasse moet je zuinig zijn met je kansen en niet te veel weg geven. In deze statistiek weet VIOS tot nu toe het tij nog niet te keren.

 

Grol keert de statistiek wel. Grol troeft VIOS af in de duels en boekt een verdiende overwinning. Het is aan VIOS om de statistieken te keren in het gevecht voor klasse behoud. Niet onmogelijk en zeker niet makkelijk. Volgende week eerst naar koploper MASV in Arnhem, aanvang 14.30 uur.

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - SV Grol

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae