Afbeelding: Basteom - thuis (web)

VIOS - Basteom: 1 - 0

Zondag 12 Februari – VIOS vergeet te scoren maar wint toch van Basteom.

 

De competitie in de vierde klasse C is spannend. Afgelopen week verloor VIOS van Lochem waarna het de koppositie moet delen met Reünie. De tegenstander van vandaag is Basteom. De uitwedstrijd kende een spectaculair verloop waarbij VIOS wist te winnen.

 

Vandaag begon VIOS goed. De eerste helft speelde VIOS verzorgd en het was veel in balbezit. VIOS was dominant en probeerde over de vleugels de aanvallers in stelling te brengen. Veel mogelijkheden werden uitgespeeld maar een doelpunt viel niet te noteren. Paal, lat en een goede keeper stonden een doelpunt in de weg. Ruststand was dan ook 0-0.

 

In de tweede helft ging VIOS verder op de ingeslagen weg. In het eerste kwartier naar rust waren er al goede mogelijkheden voor Wim, Bouke en Ian. Maar wederom wist de keeper de ‘0’ te houden. In de 52e minuut kwam de verlossende 1-0 op het scorebord na een afstandsschot van Ruud Westhoff. Deze werd hiermee matchwinnaar omdat meer doelpunten uit bleven.

 

Een verdiende overwinning voor VIOS, daar was een ieder het over eens. Basteom wist weinig gevaar te stichten en het was goed dat Flin redding wist te brengen bij de enige mogelijkheid voor Basteom.

 

De competitie wordt hervat op zondag 5 Maart. VIOS speelt dan week een uitwedstrijd tegen KSV. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Ruud Westhoff

Fotoalbum VIOS - Basteom

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae