Afbeelding: Rietmolen - thuis (web)

VIOS - Rietmolen: 4 - 1

Zondag 11 Oktober - VIOS pakt een verdiende overwinning tegen Rietmolen.

 

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Rik Wiegerink. Deze heeft er zin in, straalt dat uit en maakt er een prima wedstrijd van! In verband met corona is er geen publiek welkom, maar sportfotograaf Marcel ter Bals is wel aanwezig namens de regionale media. (later deze week maakt Marcel foto's bij de interland Italië-Nederland). Een topfotograaf voor een topwedstrijd? Dat is relatief en nog maar te bezien. Wil VIOS wat bereiken deze competitie, dan moet het winnen van Rietmolen. Bij voorkeur met een goede wedstrijd met mooi spel en mooie doelpunten.

 

VIOS komt al in de eerste minuut op voorsprong nadat Jurgen de bal diep speelt op Freek. Zijn afgemeten voorzet wordt koel en beheerst afgerond door Chiqo. 1-0 Dat is een lekker begin!. De eerste helft speelt VIOS goed. De opbouw van achteruit is goed en leidt tot meerdere goede aanvallen. Na zeven minuten omspeelt Ian de keeper en twijfelt tussen afronden en zelf scoren. Helaas gaat deze goede mogelijkheid verloren maar na een klein half uur weet Ian toch de 2-0 te scoren! Tegen de looprichting van de keeper in rondt hij fraai af. In de tusenliggende periode heeft Rietmolen één goede kans gehad maar VIOS heeft het beste van het spel. 

 

In het vervolg ranselt topschutter Freek Helmers de paal na een vloeiende aanval. Echter vandaag zal Freek niet scoren. Chiqo trekt de aandacht en scoort een tweede doelpunt deze wedstrijd. Het is de 3-0 en ook dit is een fraai doelpunt. Rietmolen laat dit niet over zijn kant gaan en doet voor rust nog mee. Vlak voor rust slaat een mooie volley tegen de touwen. Flin is kansloos maar het staat 3-1. Dit is ook de ruststand en het zijn allemaal mooie doelpunten. 

 

De tweede helft ziet Rietmolen nog mogelijkheden. Het begint sterk in de tweede helft en VIOS moet scherp blijven. Wordt het 3-2, dan wordt het onnodig spannend en moeilijk. Toch komt VIOS niet in de problemen. Er worden nog enkele mooie kansen gecreëerd. Na iets meer dan een uur wordt Chiqo gewisseld voor Ynse en niet veel later mogen Raoul en Bouke ook nog speelminuten maken. 's Ochtends heeft Bouke al drie doelpunten gescoord bij het tweede. Ook tegen Rietmolen weet hij te scoren wanneer hij profiteert van een blunder van de Rietmolense keeper. De eindstand is dan ook 4-1.

 

Een verdiende overwinning waarvoor de basis is gelegd in de eerste helft. Verdedigend staat het goed en er is wederom een volwassen wedstrijd gespeeld. De laatste ontmoeting met Rietmolen was op op 8 Maart in en tegen Rietmolen. Hierna volgde de lockdown. De geschiedenis herhaalt zich, zo luidt het spreekwoord. Hoe het er volgende week uit ziet is nog onbekend maar gepland is een wedstrijd in Dipenheim. Aanvang 14.00 uur. Doelpuntenmakers;

1-0: Chiqo Pol

2-0: Ian Groot Zevert

3-0: Chiqo Pol

4-1: Bouke Ratering

Fotoalbum VIOS B. - Rietmolen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae