Afbeelding: GWVV - thuis  (web)

VIOS B - GWVV: 2 - 0

Zondag 11 Maart - Eindelijk weer lachende gezichten bij vv VIOS B. De laatste overwinning in de competitie dateert alweer van 5 November en dat is 4 maanden geleden. Toenmalige tegenstander: GWVV. Vandaag de return!

 

De eerste helft verloopt rommelig. Beide partijen komen niet tot goed voetbal. Er is wel strijd en inzet maar tot uitgespeelde kansen leidt het allemaal niet. VIOS heeft een licht overwicht maar zodra de bal in de voorhoede belandt is er balverlies. Met name Freek Helmers onderscheidt zich op dit vlak. Vlak voor de pauze is er wel een grote mogelijkheid voor VIOS. Helaas ontbreekt het Freek Helmers en Bob Groot Kormelink aan rust en gaat deze mogelijkheid verloren.

 

In de tweede helft gaat het verder waar het in de eerste helft op hield. Een licht overwicht voor VIOS zonder veel uitgespeelde mogelijkheden. Freek Helmers weet de ban te breken met een prachtig schot van buiten de zestienmeter en scoort de 1-0. Dit leidt tot meer vertrouwen en kansen. Goed optreden van Lars Kroeze voorkomt de gelijkmaker en een tweede uithaal van Freek betekent een 2-0 overwinning! Een verdiende overwinning, goed voor het gehele elftal!

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Freek Helmers

2-0: Freek Helmers

fotoalbum VIOS B. - GWVV

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - GWVV

Interview Freek Helmers

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae