Afbeelding: Meddo - uit (web)

Meddo - VIOS: 0 - 1

Zondag 11 December – VIOS wint met moeite van Meddo en is ‘Herbstmeister’.

 

Vandaag voor VIOS de kans om de titel ‘Herbstmeister’ te pakken. Dat is dan wel een titel waar je niets aan hebt, maar wanneer heeft VIOS deze voor het laatst gepakt? Misschien in  het seizoen 2013-2014, daar zijn we niet zeker van.

 

De voortekenen zijn gunstig. VIOS is koploper en Meddo sluit de ranglijst. Moet kunnen, maar VIOS maakt het zichzelf moeilijk! Al in de eerste minuut is er een kans voor Bouke maar hij kopt over. Het is de start van een wedstrijd waarin VIOS genoeg kansen krijgt maar het nalaat ze te benutten. Tom start weer in de basis en komt zowel in de eerste als ook in de tweede helft alleen voor de keeper. Twee keer toe weet hij niet te scoren. Jammer maar de vorm komt wel een keer terug. De competitie duurt nog lang!

 

Vlak voor rust komt VIOS op voorsprong wanneer Bouke zich het meest attent toont na een goede actie van Tom en Lars. Voor de winterstop heeft Bouke er nu tien ‘in het netje liggen’ en daarmee doet hij het bijzonder goed als spits van heren-1.

 

In de tweede helft wordt het onnodig spannend. De VIOS-supporters krijgen volop mogelijkheid hun bilspieren te trainen. Wederom zijn er goede mogelijkheden voor VIOS maar verzuimt het te scoren. Een enkele keer komt VIOS goed weg en weet Flin zijn doel goed schoon te houden, dit met steun van Twan en Sven.

 

Meddo wordt met 0-1 verslagen en VIOS gaat als koploper de winterstop in. Toch tonen enkele spelers ontevredenheid. Het is een ‘dunne’ overwinning en VIOS maakt het zich  onnodig moeilijk. Een gezonde instelling met het oog op het vervolg van de competitie, maar nu is het tijd om te genieten van de  nietszeggende titel ‘Herbstmeister’.

 

Zondag 5 Februari wordt de competitie hervat. VIOS speelt dan om 14.00 uur tegen Lochem.

 

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Bouke Ratering

Fotoalbum Meddo - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae