Afbeelding: 2018-nacompetitie tweede ronde Keijenburgse Boys (web)

Keijenburgse Boys - VIOS B: 3 - 4

Zondag 10 Juni - Na 90 minuten staat er een 2-2 score op het bord. Na verlenging wint VIOS met 3-4 en heeft het een ticket naar de finale van de nacompetitie!

 

Het veld in Keijenborg ligt er niet goed bij. Veel kale plekken en de bal kan alle kanten op stuiteren. Toch weet VIOS in de eerste helft het beste spel op de mat te leggen. Het weet tweemaal te scoren maar een doelpunt van Freek Helmers wordt afgekeurd wegens buitenspel. De ruststand is dan ook 0-1 na een prachtig doelpunt van Bob Groot Kormelink.

 

In de tweede helft weet Bob al snel de 0-2 op het scorebord te brengen. De buit is binnen en dat mag je niet meer weggeven, zo is de gedachte van de VIOS-supporter. Het lijkt of spelers en begeleiding ook denken dat de buit binnen is. Het spel wordt minder, er wordt achteruit gevoetbald en de bal wordt niet meer in bezit gehouden. Keijenborg blijft een opportunistische stijl hanteren en de bal valt goed 1-2!

 

Keijenborgse Boys recht nog een keer de rug, vecht voor zijn laatste kans en wordt beloond met de gelijkmaker. Wat volgt is een verlenging. In de tweede helft van de verlenging weet Jurgen Wiegerinck de 2-3 te scoren. Opluchting bij spelers, begeleiding en supporters maar weer gaat het mis! Keijenborgse Boys krijgt een penalty. Terecht of niet, hij wordt makkelijk gegeven en wellicht ook terecht. In ieder geval komt Keijenborg op gelijke hoogte.

 

Ruud Westhoff ontpopt zich tot de verlosser van VIOS door de 3-4 aan te tekenen. Spelers, begeleiding en supporters kunnen opgelucht adem halen en de hartslag verlagen nadat het eindsignaal heeft geklonken.

 

Nog één finale. Zondag 17 juni houdt VIOS de seizoensafsluiting met een finalewedstrijd tegen MvR. De club is vernoemd naar Marinus van Rooijen, kapelaan met een verdienstelijk verleden en een historische link naar Beltrum. Een prachtig affiche! Komt dat zien!

 

Doelpuntenmakers;

0-1: Bob Groot Kormelink

0-2: Bob Groot Kormelink

2-3: Jurgen Wiegerinck

3-4: Ruud Westhoff

Fotoalbum Keijenburgse Boys - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae