Afbeelding: Hoeve Vooruit - uit (web)

Hoeve Vooruit - VIOS: 2 - 5

Zondag 1 Mei – Voor de eerste keer pakt VIOS een overwinning in 'de Hoeve'.

 

Vandaag een op papier lastige wedstrijd voor VIOS. Hoeve Vooruit is de laatste jaren een lastige tegenstander gebleken waar VIOS geen overwinning kon boeken. Tot vandaag viermaal een gelijkspel, hiervan één keer nadat een 0-3 voorsprong werd weggegeven! Voor VIOS is het alweer een maand geleden dat de laatste overwinning werd geboekt. In de top wedstrijden tegen Delden en Markelo werden punten verspeeld en ook tegen Rekken wist VIOS niet te winnen. Probleem is de effectiviteit. Doelpunten scoren blijft lastig, zo ook vandaag, ook al werd er vijfmaal gescoord!.

 

In de eerste helft is VIOS heer en meester. Het speelt vele kansen uit en er wordt 'slechts' éénmaal gescoord. Na 45 minuten staat er een 0-1 tussenstand op het scorebord, maar het rustsignaal heeft nog niet geklonken. Ongeloof bij de supporters wanneer Hoeve Vooruit in blessuretijd van de eerste helft toch nog tweemaal scoort. Tot dan geen kans gehad maar het staat wel 1-2 bij rust. VIOS heeft (wederom) te veel kansen nodig en het geeft de doelpunten makkelijk weg. 

 

In de tweede helft is de eerste grote kans voor Freek Helmers. Hij kan de bal binnen wandelen maar toch gaat de bal voor langs. Freek is terug na een langdurige blessureperiode en mist scherpte. Wedstrijdritme op doen en dan komt het met Freek ook wel weer goed. Gelukkig voor VIOS komt het toch op gelijke hoogte wanneer Jurgen de 2-2 binnenkopt. Een schitterende individuele actie van Tom Walterbos betekent dat de 2-3 op het scorebord komt. Hierna kopt Jurgen kde 2-4 tegen de touwen en Lars Kroeze bekroont een goede invalbeurt met de 2-5.

 

Een dik verdiende overwinning waarbij VIOS nog veel vaker dan vijf keer had kunnen scoren. Drie punten dat telt en het is de eerste overwinning bij Hoeve Vooruit en de eerste sinds een maand. VIOS neemt de derde plaats in op de ranglijst in en heeft nog kans op de nacompetitie. De komende wedstrijden zijn er nog veel punten te behalen. Als eerste volgende week thuis tegen Diepenheim. Aanvang 14.00 uur. 


Doelpuntenmakers:
0-1: Ian Groot Zevert
2-2: Jurgen Wiegerinck
2-3: Tom Walterbos
2-4: Jurgen Wiegerinck
2-5: Lars Kroeze

Fotoalbum Hoeve Vooruit - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae