Afbeelding: BSC Unisson - uit (web)

BSC Unisson - VIOS B: 3 - 4

Zondag 1 - December - VIOS boekt een overwinning op sportpark 'de Zweede' te Boekelo. Net als vorige week speelt VIOS wederom tegen een directe concurrent. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben VIOS en BSC Unisson evenveel punten maar VIOS heeft een wedstrijd meer gespeeld. 

 

In het eerste kwartier zijn beide ploegen bewust van het belang van drie punten. Van beide kanten is het aftasten totdat BSC Unisson in de 18e minuut vanuit het niets weet te scoren. Het staat 1-0 en VIOS zal meer moeten laten zien. VIOS probeert via de vleugels te spelen en zodoende Jurgen te bereiken. Dit lukt maar matig. Veel ballen komen niet aan en gaan zo verloren. Na 22 minuten is er weer zo een voorzet, de keeper van BSC Unisson is gemakzuchtig en houdt geen rekening met een attente Ian. Deze weet de bal binnen te houden en Freek in stelling te brengen. Deze werkt de gelijkmaker tegen de touwen en VIOS zet verder aan. Dit levert succes op wanneer Tom Walterbos na iets meer dan een half uur weet te scoren.

 

Frank Orriëns toont zich vandaag wederom een prima invaller met enkele goede reddingen. Het keepen is hij niet verleert maar helaas gaat het na 37 minuten mis bij een vrije trap van BSC Unisson. Frank posteert het muurtje niet goed, verwacht een voorzet maar BSC Unisson scoort via de korte hoek. Wederom een keepersfout en een 2-2 op het scorebord. Dat is ook de ruststand.

 

In de tweede helft is de eerste kans voor BSC Unisson maar VIOS is de eerste die scoort. Wederom is het Tom Walterbos, ditmaal na een mooie individuele actie. Niet veel later komt het beste moment van spits Jurgen wanneer hij samen met Tom Freek in stelling weet te brengen en de 2-4 op het scorebord komt. In het vervolg van de tweede helft dringt BSC wel aan maar tot veel kansen leidt dit niet. VIOS daarentegen laat enkele mogelijkheden liggen om de wedstrijd dood te leggen. In blessuretijd valt nog de 3-4 maar verder komt BSC Unisson niet.

 

VIOS speelt vandaag niet groots en maakt net als BSC Unisson een aantal fouten. VIOS maakt het de tegenstander moeilijk wanneer het snel druk zet en er kort op zit. Voorin wordt er nog te veel balverlies geleden en kan er meer gecreëerd worden. Tom en Ian laten enkele mooie individuele acties zien en behoren tot de meest bepalende spelers.

 

Volgende week speelt VIOS uit tegen Buurse. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Freek Helmers

1-2: Tom Walterbos

2-3: Tom Walterbos

2-4: Freek Helmers

Fotoalbum BSC Unisson - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae