Afbeelding: MEC - uit (web)

MEC - VIOS B: 2 - 2

VIOS speelt met 2-2 gelijk tegen MEC en dat is een goede afspiegeling van de wedstrijd.

 

MEC is een tegenstander waar het voor VIOS nooit makkelijk voetballen is. De afgelopen jaren werd er niet vaak gewonnen en vandaag zal het ook niet makkelijk zijn. Al snel wordt Tycho klein Gunnewik onder het gras gewerkt door aanvoerder Bakker. Een stevige overtreding en scheidsrechter Frazer kent een vrije trap toe maar houdt de kaarten (nog) op zak. MEC, een ploeg met veel ervaring en routine, heeft hiermee de piketpaaltjes geslagen en weet hoe ver het kan gaan.

 

De beginfase is dan ook duidelijk voor MEC. De ploeg speelt scherp en met veel agressie op de bal. VIOS heeft het moeilijk maar komt toch met enig fortuin op voorsprong. De keeper trapt een bal uit en raakt Freek Helmers vol op zijn hoofd. Deze gaat knock-out en beseft niet eens dat hij heeft gescoord. Lang duurt deze weelde niet. Binnen een paar minuten weet MEC een knappe aanval op de mat te leggen waaruit de gelijkmaker wordt gescoord. Hierna gaat VIOS wel beter spelen maar een slappe terugspeelbal van Twan te Woerd leidt de 2-1 achterstand in. Dit is ook de ruststand.

 

In de tweede helft is VIOS de betere ploeg. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat Lars Kroeze VIOS wel in de race houdt met enkele knappe reddingen. Uit een mooie aanval waarin VIOS overzicht houdt weet Freek Helmers de gelijkmaker te scoren. VIOS dringt hierna aan en weet MEC onder druk te zetten. Jurgen Wiegerinck valt in en weet zelfs de 2-3 binnen te koppen maar de treffer wordt afgekeurd door scheidsrechter Frazer. De eindstand is dus 2-2 en over de hele wedstrijd gemeten is dat een terechte uitslag. Volgende week uit naar Rekken! 

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Freek Helmers

2-2: Freek Helmers

 

fotoalbum MEC - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae