Afbeelding: 2017-darttoernooi (web)

Wouter te Woerd wint tweede editie VIOS darttoernooi

19-11-2017

De tweede editie van het VIOS darttoernooi is gewonnen door Wouter te Woerd.

 

Zaterdag 18 November kwamen verschillende leden bijeen in kantine 'de Spilsoos' voor de tweede editie van het VIOS darttoernooi, georganiseerd door de sociabiliteitscommissie. Helaas was de winnaar van vorig jaar, Roy te Boome, niet in staat zijn titel te verdedigen. Daartegenover stond de komst van Ted Henkie. In 2000 en 2009 wist Ted Hankey de finale van de Lakeside te winnen. De verwachtingen voor het presteren van Ted waren hoog gespannen, maar hij kon de verwachtingen niet waarmaken. Een kalende kruin en verder hielden de vergelijkingen wel op. Helaas!

 

Om tot een winnaar te komen werd er eerst een poulefase gehouden. De winnaars gingen door naar de 1/8 finales. Na deze knock-out fase werd de finale gespeeld tussen Ronnie Heutinck en Wouter te Woerd, Ronnie nam in deze finale nog wel een voorsprong maar wist vervolgens zijn dubbels niet te scoren. Na de finale werd er door veel leden nog doorgespeeld; want om de winnaar van dit jaar te verslaan, kan de training niet vroeg genoeg beginnen. 

 

Het darttoernooi was een initiatief van de sociabiliteitscommissie, die vorig jaar in het leven werd geroepen om activiteiten voor senioren op te zetten.

Fotoalbum darttoernooi

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae