Afbeelding: 2019-winteractiviteiten jeugd

Winteractiviteiten vv VIOS B

7-12-2019

Samen zijn we gewend dat vv VIOS B in de winterstop activiteiten organiseert voor de jeugd. Richard Stortelder, ons medebestuurslid die dit onder zijn hoede had, is echter gestopt. Ondanks verwoede pogingen om een vervanger voor hem te vinden is dit nog niet gelukt.

 

Binnen de jeugdcommissie zijn we echter van mening dat we toch activiteiten moeten gaan organiseren voor de jeugd. Ook omdat we weten dat we op velen van jullie een beroep mogen doen. Één van de zaken die doorgang zal vinden is de samenwerking met VIOS -gymnastiek om een gym/voetballes aan te bieden aan de jongste jeugd. Dit allemaal in de wetenschap dat de motoriek bij de jeugd aandacht behoeft. Bovendien bevalt de samenwerking met gymnastiek prima. Oudere jeugd zal worden ingedeeld om hierbij te helpen.

 

Enkele jeugdcommissieleden werken aan de organisatie van de volgende activiteiten:

  • JO07 en JO08                Hof van Eckberge
  • JO09, JO10 en JO11     Zwemmen
  • JO13 en ouder              Speedsoccer

 

De voorbereidingen zijn volop bezig en zo gauw er meer bekend is zullen we dit delen via de site, VIOS-wijzer en natuurlijk de app van de elftallen. Dan wordt ook bekend op welke ouders een beroep zal worden gedaan en of er kosten aan de activiteit zijn verbonden.

 

Op 21 maart zal er nog een andere grote activiteit volgen. Er zijn plannen om met VIOS een thuiswedstrijd van FC Twente te bezoeken. Ook al ben je geen lid van vv VIOS B voetbal, je bent van harte welkom om mee te gaan. Zeker voor de jeugd een prachtige manier om naar een stadion te gaan en kennis te maken met de eredivisie. Ouders kunnen mee net als opa’s en oma’s. vv VIOS B wil onderdeel zijn van het dorp! Volgt u hiervoor ook de berichten op de site!

 

Er is genoeg te beleven bij vv VIOS B!  Zeker met het oog op het Norbert Kuyper toernooi op 27, 28 en 30 december. Op 18 januari 2020 is er het Martin Grotenhuis toernooi en het mini-F toernooi op 19 januari. Mocht je het te gek voor woorden  vinden dat er niemand is die binnen de jeugdcommissie de activiteiten coördineert, meldt je vooral aan door een bericht je naar jeugdvoorzitter@viosbeltrum.nl. We doen het voor onze jeugd en helpen je graag want we doen het samen!

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae