Afbeelding: 2020-winteractiviteit zwemmen (web)

Winter zwemactiviteit – JO-09/10/11

12-1-2020

Vrijdagavond 10 januari 2020 was het alweer tijd voor de jeugd van VIOS om te gaan discozwemmen bij Marveld Recreatie te Groenlo. Maar liefst 32 kinderen gaven zich op en dat is een mooi aantal!

 

Tijdens de winterstop even geen voetbal, maar ook dan organiseert de jeugdcommissie van VIOS Beltrum nog leuke activiteiten voor de jeugd. De kids vertrokken om kwart voor zeven bij VIOS Beltrum, zodat ze zo rond kwart over zeven het water in konden plonsen. Halverwege wachtte nog wat te drinken en een zakje chips op de kinderen, zodat ze nog wat extra energie kregen voor het laatste uurtje in het water. Iets over negen uur reden de auto’s weer vanuit Groenlo richting het mooie Beltrum.

 

De zwemactiviteit werd geïnitieerd en georganiseerd door de jeugdcommissie, maar daarbij werd ook een groot beroep gedaan op de ouders/begeleiders van de pupillen. Grote dank voor de chauffeurs van die avond en de begeleiders die meegingen het zwembad in. Top!

 

Mocht iemand zich geroepen voelen om als ‘Hoofd Winteractiviteiten’ meer te betekenen voor de jeugd(commissie) van VIOS Beltrum, dan horen wij dit uiteraard graag.

 

2020-winteractiviteit zwemmen (1)
2020-winteractiviteit zwemmen (2)
2020-winteractiviteit zwemmen (3)
2020-winteractiviteit zwemmen (4)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae