Afbeelding: 2018-William Slotboom (web)

William Slotboom neemt in februari voorzittershamer over

20-10-2018

Op de ledenvergadering kreeg het bestuur van vv VIOS B. het mandaat om de opvolging van Theo Helmers als voorzitter in te vullen.

 

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat William Slotboom (56) in februari 2019 de voorzittershamer van Theo overneemt.

William woont sinds 2009 in Beltrum en is getrouwd met Désire Wolterink. Samen hebben ze vier kinderen. In het dagelijks leven is William directeur-eigenaar van Slotboom Steenhouwers in Winterswijk en heeft een rijke bestuurlijke ervaring. Daarnaast beschikt hij over een groot netwerk.

 

Vorig jaar op de vrijwilligersmiddag maakten we al kennis met William. Als sponsor vertelde hij enthousiast over de raakvlakken tussen het bedrijfsleven en de sportvereniging. Vooral zijn insteek over het ontwikkelen van de jeugd maakte indruk. Vaste supporters van VIOS kenen William als trouwe aanhanger.

 

William kenmerkt zich door zijn gedrevenheid en altijd op zoek naar vooruitgang, zonder het oog voor de samenleving en mensen te verliezen.

 

Zoals op de ledenvergadering al aangegeven kan Theo Helmers de publieke functie van het voorzitterschap moeilijk combineren met het raadslidmaatschap. Hij is blij met de opvolging. “We hebben VIOS de laatste jaren een flinke boost gegeven. De organisatie staat goed. Nu is het tijd voor de volgende stap naar voren. Sinds enige tijd spreken we met William over de opvolging. In ieder gesprek spat de energie er van af!”

 

William Slotboom gaat zich de komende maanden nadrukkelijk verdiepen in de club. “Ik volg VIOS voetbal al jaren en ben onder de indruk van wat de club en al haar vrijwilligers tot stand hebben gebracht. Ik zie er naar uit om de ingeslagen weg voor VIOS en Beltrum verder uit te bouwen.”

 

De daadwerkelijk overdracht staat voor februari 2019 gepland.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae