Afbeelding: 2017-kantine

Wijzigingen kantine

23-12-2018

Johnny Wolterink gaat onze kantine beheren.

Vanaf 1 januari is Johnny Wolterink mede onze dagelijks kantine-verantwoordelijke. Volgend jaar doet hij dit nog samen met Robert Huinink. In de loop van 2019 gaat hij meer en meer taken overnemen. In 2020 stopt Robert. Johnny zal deze taak als vrijwilliger gaan uitvoeren.

 

Door zijn jarenlange staat van dienst kent Johnny al in en outs van VIOS. Hij is enthousiast. “In onze Huiskamer ontmoeten vele sportmensen elkaar. De kantine is het kloppend hart van onze omnivereniging. Ik zal er met mijn team voor zorgen dat de bekende VIOS-gastvrijheid extra gestalte krijgt.” Johnny gaat zich specifiek bezighouden met het assortiment- en voorraadbeheer. Daarnaast zal hij, als een heuse huisvader, er voor zorgen dat facilitair de zaakjes kloppen.

 

Natuurlijk zal hij als gastheer zorgen voor extra gezelligheid. Afgelopen donderdag na de laatste trainingen van onze selecties nam hij al een prachtig voorschot.

 

Wij danken Robert alvast voor de jarenlange inzet en wensen Johnny veel plezier en succes toe in zijn nieuwe rol.

Lichte aanpassingen kantineprijzen in het nieuwe jaar.

Door de verhoogde BTW en door het stijgen van de inkoopprijzen zullen verschillende consumptie prijzen in onze kantine licht gaan stijgen vanaf 1 januari. De laatste prijsverhogingen zijn al van meer dan vier jaar geleden.

 

Samen met het federatiebestuur is gekeken naar de mogelijkheden. Om onze gastvrijheid te onderstrepen blijft de prijs van koffie ongewijzigd.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae