Afbeelding: 2018-scheidsrechters (web)

Week van de scheidsrechter

6-10-2018

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De 'Week van de Scheidsrechter' is van 6 tot en met 14 Oktober 2018.

 

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

 

Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de 'Week van de Scheidsrechter' willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten. Bij VIOS hebben verschillende teams vandaag een verrassing meegenomen voor de scheidsrechters.

 

Ook bestuur en jeugdcommissie hebben een verrassing meegenomen. Een compleet nieuwe outfit is er aangeschaft voor de scheidsrechters. Daarnaast is er nog een klein cadeau, een set kaarten en een aantekeningenboekje. Hiermee zijn de scheidsrechters ook helemaal klaar voor het seizoen 2018-2019. In ieder geval hartelijk dank voor jullie inzet en betrokkenheid.

Fotoalbum week van de scheidsrechter

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae