Afbeelding: 2016-Mik Bosch 750x430

We zoeken een nieuwe Mik!

9-11-2018

Het hoort er helemaal bij. Op maandag de thuiswedstrijd van VIOS 1 terugkijken. Sinds twee en half jaar doet Mik Bosch dit. Maar Mik doet meer voor VIOS. Zo is hij naast actief voetballer, jeugdscheidsrechter en -trainer. Daarnaast doet hij ook nog even de VWO en maakt muziek.

 

Het maken van de filmpjes van VIOS 1 is daarbij net te veel. In overleg met Mik zoeken we daarom een nieuwe reporter. Natuurlijk is Mik bereid om zijn opvolger in te werken. Heb je interesse? Stuur een mail naar theohelmers@gmail.com. Zoals Mik het zegt; “Het is hartstikke leuk om te doen. Bovendien leer je veel van de youtube-wereld.” Zo worden zijn opnames ook uitgezonden op de regionale tv-zender RTV Slingeland. Zo was deze omroep er afgelopen zondag met een professionele camera, die Mik mocht bedienen.

 

Tot aan de winterstop blijft Mik onze reporter. Dus als je wat meer wilt weten ga eens kijken. Op zondag en 2  en 16 december heb je de kans om extra uitleg van Mik te krijgen, wanneer hij de laatste thuiswedstrijden van VIOS 1 opneemt.

 

Voor de opvolger geldt net als bij iedereen bij VIOS; het hoeft niet briljant te zijn, als je er maar plezier aan beleeft en jezelf wilt ontwikkelen.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae