Afbeelding: Michel Ballast - web

We gaan weer beginnen! - Nieuws vanuit de jeugdcommissie aan ouders en spelers.

11-1-2022

De winterstop is voorbij. De jeugd t/m 17 jaar mag weer het trainingsveld op, hopelijk mag de rest van de vereniging dit ook zeer binnenkort en kan de competitie hervat worden. Door onder andere de lockdown en de winterstop zijn er een aantal zaken die toegelicht moeten worden:

  • Het schema voor de trainingen op de vrijdagmiddag van Max de Vries is aangepast. Als het goed is hebben alle ouders het nieuwe schema ontvangen via de teamapp.
  • Alle trainingen (uitgezonderd de JO19) gaan weer trainen op de vaste tijden met de eigen trainer en veld. Als de senioren straks alleen voor 20.00 uur mogen trainen, dan wordt dit niet aangepast! De senioren passen zich aan aan de jeugd.
  • In de komende periode (tot de maatregelen weer worden verscherpt of versoepeld) zijn de toiletruimtes toegankelijk, de kleedkamers en kantine blijven gesloten! Was de handen (thuis) voordat de training begint.
  • Bob Groot Kormelink wordt de nieuwe trainer van de JO8. Hierdoor wordt de training verplaatst van de woensdag naar de donderdagavond, van 18.30 – 19.30 uur. Daimy Zieverink was hiervoor trainer bij de JO8 en is ondertussen bij de JO13-1 als versterking toegevoegd. Bob, welkom terug als trainer en veel succes bij het trainen van deze drukke talentvolle ploeg!
  • We zijn erg blij dat we een trainer hebben gevonden voor de JO8. Op dit moment zoeken we nog steeds naar een trainer voor de JO17-1 om training te geven op de woensdag of donderdagavond en/of zaterdag mee te gaan als coach. Wie durft of wil de handschoen oppakken? Neemt hiervoor contact op met Michel.
  • Na de winterstop zal de KNVB weer automatisch onze teams gaan indelen op basis van de resultaten. De JO17-1 zal sowieso een klasse lager gaan spelen. Hopelijk zullen ze na de winterstop wedstrijden gaan winnen. Succes heren!
  • Na de winterstop krijgen we in de vorm van een JO8-2 een extra team in de competitie. Dit team wordt gevormd met spelers met name uit de Jo7 en zal worden getraind door Linde Bleumink die nu ook deze spelers traint bij de jo7 samen met Eline Wolterinck. VIOS JO8-2, veel succes met het spelen van wedstrijden in een nieuw team!
  • Traditiegetrouw gaan er na de winterstop een aantal (2e jaars) spelers vanaf de JO13-1 meetrainen met een team in een hogere leeftijdsklasse. Het overleg tussen de coördinatoren en de Hoofd Opleidingen heeft hiervoor plaatsgevonden. We hebben goed gekeken naar leeftijd van de spelers en of het hun ontwikkeling goed doet. Er is een schema gemaakt en deze zal gecommuniceerd worden met trainers en betreffende spelers.
  • We zijn erg blij dat ouders, kader en trainers ons goed weten te vinden. Blijf dit doen!

 

Samen met ouders, kader, trainers en spelers pakken we de handschoen weer op en maken we er samen een mooie 2e seizoenshelft van. Iedereen veel plezier en succes gewenst!

 

Namens de jeugdcommissie,

 

Michel Ballast

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae